Skip to main content

Διαψεύδει Μπουτάρη ο Κυριζίδης για τα περί διαρροής του πορίσματος

Είναι αστείο, δυόμισι μήνες μετά την καταγγελία, να ασχολούμαστε με τη δημοσιοποίηση του πορίσματος και όχι με την ουσία του, δήλωσε ο δημ. σύμβουλος.

Διαψεύδει ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Εντάξει" Μάκης Κυριζίδης τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι εκείνος διέρρευσε το πόρισμα του Εσωτερικού Ελέγχου στον δήμο Θεσσαλονίκης για τους επίμαχους διαγωνισμούς στον τομέα της καθαριότητας (δείτε περισσότερα εδώ).

«Θεωρώ αστείο, δυόμισι μήνες μετά την καταγγελία, να ασχολούμαστε με τη δημοσιοποίηση του πορίσματος και όχι με την ουσία του. Δεν υπάρχει απόρρητο έγγραφο, όπως ισχυρίστηκε ο δήμαρχος, του το ζήτησα ως δημοτικός σύμβουλος και μου το έδωσε, χωρίς να συμβεί κάτι περαιτέρω και χωρίς να γίνει κάποια διαρροή εκ μέρους μου. Αυτό που πρέπει να κάνει ο κ. Μπουτάρης είναι να ασχοληθεί με την καθαριότητα», δήλωσε ο κ. Κυριζίδης στη Voria.gr. 

Νωρίτερα, σήμερα, ο δήμαρχος είχε υποστηρίζει ότι ο ίδιος δεν έδωσε στους δημοτικούς συμβούλους καμίας παράταξης παρά μόνο, όπως είπε, στον Μάκη Κυριζίδη, από την παράταξη του Σταύρου Καλαφάτη, παρότι, όπως είπε, τον είχε προειδοποιήσει να μην κάνει κάτι τέτοιο.