Skip to main content

Καλαφάτης για διαγωνισμούς: Δεν γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά

Πώς σχολιάζει ο επικεφαλής των «Εντάξει» την αποκάλυψη της Voria.gr για την παραπομπή σε δίκη πέντε του δήμου για τους διαγωνισμούς καθαριότητας

Επίθεση στη διοίκηση Γιάννη Μπουτάρη εξαπολύει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει» και βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, σχολιάζοντας τη σημερινή αποκάλυψη της Voria.gr για την παραπομπή σε δίκη πέντε υπηρεσιακών στελεχών του δήμου Θεσσαλονίκης, μαζί με τον ιδιοκτήτη εταιρείας που ανακηρύχθηκε ανάδοχος σε δύο διαγωνισμούς της Διεύθυνσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων.

«Παρά τις διαβεβαιώσεις της Διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης ότι “όλα βαίνουν καλώς”, τελικά ο εισαγγελέας παρέπεμψε σε δίκη πέντε ενεχόμενους στην υπόθεση με τους διαγωνισμούς της Υπηρεσίας Καθαριότητας», αναφέρει στη σχετική δήλωσή του ο κ. Καλαφάτης.

«Αυτό και μόνον αποτελεί δείγμα ότι στη Διοίκηση Μπουτάρη δεν γνωρίζει η δεξιά τους τι ποιεί η αριστερά τους», προσθέτει, σπεύδοντας να συμπληρώσει με νόημα: «Θα αναμένουμε με ενδιαφέρον την εκδίκαση της υπόθεσης».