Skip to main content

Μπουτάρης: Σας παραπλανώ για το ποιος θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος

Απευθύνεσαι στο εσωτερικό της Πρωτοβουλίας, είπε ο Σταύρος Καλαφάτης - Σας αφήνω σε αγωνία, για να μη ξέρετε τον αντίπαλο, απάντησε ο δήμαρχος.

Την υποβολή της υποψηφιότητάς του στην παράταξη «Πρωτοβουλία» θα καταθέσει ο Γιάννης Μπουτάρης, όπως ο ίδιος τόνισε, επαναλαμβάνοντας ότι θα είναι δήμαρχος μέχρι... 100 χρονών.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι, στη συνέχεια, η παράταξη θα αποφασίσει ποιος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος. «Το 2019 έχουμε εκλογές. Εγώ θα υποβάλω υποψηφιότητα στην “Πρωτοβουλία” και η παράταξη θα αποφασίσει ποιος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος. Ευελπιστώ ότι θα είμαι εγώ. Διότι μέχρι 100 χρονών θα είμαι δήμαρχος», είπε, με τον γνωστό του χιουμοριστικό τρόπο, ο κ. Μπουτάρης.

Απευθυνόμενος στον επικεφαλής των «Εντάξει» Σταύρος Καλαφάτης σημείωσε: «Σας αφήνω σ΄ αγωνία. Να μην ξέρετε ποιον θα έχετε να αντιμετωπίσετε. Δεν πρέπει να ξέρει ο αντίπαλος ποιον θα αντιμετωπίσει. Για την ώρα σας παραπλανώ όλους για το ποιος θα είναι ο υποψήφιος δήμαρχος».

Νωρίτερα, ο κ. Καλαφάτης είχε σχολιάσει την πρόσφατη συνέντευξη του δημάρχου στο ΑΠΕ. «Σπεύδεις να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για τις δημοτικές εκλογές του 2019 αναφερόμενος στο εσωτερικό της παράταξής σου, προφανώς για να σφίξουν τα γάλατα», τόνισε.