Skip to main content

Τέσσερις προσφορές για το ακίνητο του πρώην F Sport

Την υψηλότερη προσφορά, που ξεπέρασε τα 8 εκατ.ευρώ φέρεται να κατέθεσε η εταιρεία επενδύσεων ακίνητης περιουσίας Trastor ΑΕΕΑΠ.

Έντονο ενδιαφέρον καταγράφηκε για την αγορά του ακινήτου του πρώην F Sport της εταιρείας Φωκάς στην οδό Τσιμισκή στον πλειοδοτικό διαγωνισμό που πραγματοποίησε η Εθνική Leasing με ελάχιστη τιμή προσφοράς τα 6,8 εκατομμύρια ευρώ και καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών σήμερα στις 11 πμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, κατατέθηκαν τέσσερις προσφορές για το ακίνητο που βρίσκεται στην Τσιμισκή 64 στην καρδιά του εμπορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Την υψηλότερη προσφορά, που ξεπέρασε μάλιστα τα 8 εκατ.ευρώ φέρεται να κατέθεσε η εταιρεία επενδύσεων ακίνητης περιουσίας Trastor ΑΕΕΑΠ(πρώην Πειραιώς ΑΕΕΑΠ), ενώ η δεύτερη καλύτερη προσφορά φαίνεται πως είναι της «Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ».

Το προς πώληση ακίνητο είναι πολυόροφο κτήριο, που αποτελείται από δύο υπόγεια, ισόγειο, οκτώ ορόφους και δώμα, συνολικής επιφανείας 2.322 τ.μ. σε οικόπεδο 302 τ.μ. Όπως υποστηρίζουν επιχειρηματίες του real estate το συγκεκριμένο ακίνητο προσφέρεται για μεσαίου μεγέθους εμπορικές αναπτύξεις.