Skip to main content

Στο σφυρί το πολυκατάστημα του πρώην «F Sport» στην Τσιμισκή

Η Eθνική Leasing έχει βγάλει σε πλειοδοτικό διαγωνισμό του πρώην πολυκατάστημα αθλητικών της Φωκάς. Ώθηση στην αγορά ακινήτων στην οδό Τσιμισκή.

Εξελίξεις στην αγορά εμπορικών ακινήτων στην Τσιμισκή, στον κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης, αναμένονται από την πώληση του άλλοτε «F Sport», του πολυκαταστήματος αθλητικών ειδών που είχε η κραταιά στο παρελθόν λιανεμπορική «Φωκάς Α.Ε.».

Το ακίνητο έχει βγάλει σε πλειοδοτικό διαγωνισμό η Eθνική Leasing, με ελάχιστη τιμή προσφοράς τα 6,8 εκατομμύρια ευρώ και καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης προσφορών από τους ενδιαφερόμενους, σήμερα στις 11 π.μ. Για συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν εγγυητική ύψους 136.000 ευρώ.

Το πρώην «FSport», όπως πληροφορείται η Voria.gr, είχε το προηγούμενο διάστημα προκαλέσει το ενδιαφέρον μεγάλων λιανεμπορικών καθώς βρίσκεται στην καρδιά του πλέον εμπορικού δρόμου της Θεσσαλονίκης, στον αριθμό 64 της Τσιμισκή, μεταξύ Διαγωνίου και Αγίας Σοφίας.

Το προς πώληση ακίνητο είναι πολυόροφο κτήριο, που αποτελείται από δύο υπόγεια, ισόγειο, οκτώ ορόφους και δώμα, συνολικής επιφανείας 2.322 τ.μ. σε οικόπεδο 302 τ.μ. Όπως υποστηρίζουν επιχειρηματίες του real estate το συγκεκριμένο ακίνητο προσφέρεται για μεσαίου μεγέθους εμπορικές αναπτύξεις. 

Το παλιό «FSport» βγήκε στην αγορά σε μία χρονική περίοδο που η οδός Τσιμισκή έχει ξαναζωντανέψει, μετά και την λειτουργία του «Attica» στο πρώην κεντρικό πολυκατάστημα της «Φωκάς», ενώ σημαντική επένδυση έχει κάνει και η «H&M» για την αναβάθμιση της παρουσίας της.