Skip to main content

Ο Δημήτρης Γανίτης νέος διευθυντής του Thessaloniki Convention Bureau

Προηγουμένως ήταν Marketing & Communications Manager του Thessaloniki Convention Bureau

Τη θέση του διευθυντή του Thessaloniki Convention Bureau αναλαμβάνει από σήμερα, Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024, ο Δημήτρης Γανίτης.

Όπως λέει ο φορέας, διαθέτοντας εξειδικευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία, ο Δημήτρης Γανίτης είναι συνεργάτης του Thessaloniki Convention Bureau τα τελευταία 6 χρόνια. Διετέλεσε Project Manager των τουριστικών και πολιτιστικών έργων που υλοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τον δήμο Θεσσαλονίκης και από το 2021 κατέχει τη θέση του Marketing & Communications Manager του Thessaloniki Convention Bureau. Επίσης, το 2023 εξελέγη Deputy chair στο ICCA (International Congress and Convention Association) Mediterranean Chapter.

Στη θέση αυτή διαδέχεται την Ελένη Σωτηρίου, η οποία παραμένει στο Thessaloniki Convention Bureau και αναλαμβάνει πλέον τη θέση της Συμβούλου.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του TCB καλωσορίζει τον Δημήτρη στον νέο ρόλο που αναλαμβάνει και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του, με απώτερο στόχο την περαιτέρω διείσδυση του προορισμού στις διεθνείς αγορές και την ανάδειξη και προώθηση των δυνατοτήτων της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής ως city-break προορισμού, αναψυχής, καθώς και προορισμού για συνέδρια και εταιρικές συναντήσεις», σημειώνεται στην ανακοίνωση του φορέα.