Skip to main content

Επίθεση ΝΔ στον Κουρουμπλή για τα διαθέσιμα των νοσοκομείων

Την παραίτηση του υπουργού Υγείας ζητεί η Νέα Δημοκρατία, καταλογίζοντας του ψεύδη σχετικά με τα ταμειακά διαθέσιμα των νοσοκομείων.

Επικριτική κατά του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή εμφανίζεται η Νέα Δημοκρατία, καταλογίζοντας του ψεύδη σχετικά με τα ταμειακά διαθέσιμα των νοσοκομείων.

Η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει ότι ενώ το πρωί επίσημη διαρροή του υπουργείου Υγείας διαβεβαίωνε ότι δεν ζητήθηκε η δέσμευση ταμειακών διαθεσίμων των νοσοκομείων, την ίδια στιγμή εστάλη στα νοσοκομεία ρητή εντολή μεταφοράς των διαθεσίμων τους σε λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος.

«Ο κ. Κουρουμπλής δεν μπορεί να σταθεί πλέον ούτε ένα λεπτό στη θέση του», καταλήγει η Ν.Δ.

Νωρίτερα, στενοί συνεργάτες του υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, έδωσαν διαβεβαιώσεις ότι οι πάροχοι του ΕΟΠΥΥ θα εξοφληθούν κανονικά από τον οργανισμό και ότι δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα στις πληρωμές.

Οι ίδιοι κύκλοι ανέφεραν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να δημιουργείται ανησυχία στους πολίτες, όσον αφορά τα ταμειακά διαθέσιμα των νοσοκομείων, διευκρινίζοντας ότι δεν έχει ζητηθεί η δέσμευσή τους.