Skip to main content

Πλημμύρισε 2η φορά το Δημοτικό Σχολείο Χορτιάτη (φωτο)

Έκκληση στον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη απευθύνει με επιστολή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, ο οποίος κάνει λόγο για θλιβερή εικόνα.

Τα προβλήματα συντήρησης που αντιμετωπίζει το Δημοτικό Σχολείο Χορτιάτη υπογραμμίζει με επιστολή του προς τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, μετά την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών, το υπόγειο του σχολείου πλημμύρισε, ενώ γίνεται λόγος για ολιγωρία και εμπαιγμό εκ μέρους του Δήμου.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Voria.gr, το ίδιο σχολείο είχε πλημμυρίσει ξανά στο τέλος Οκτωβρίου (δείτε εδώ)

Αναλυτικά ολόκληρη η επιστολή:

Προς:
Γραφείο Δημάρχου
και αρμόδιους Αντιδημάρχους
Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη
 
Κοιν:
Δημοτικοί Σύμβουλοι
Δημ. Σχολείο Χορτιάτη
 
Κύριοι

Τόσοι μήνες έχουνε περάσει και παρά τις επανειλημμένες κινητοποιήσεις μας και τις αντίστοιχες δεσμεύσεις-διαβεβαιώσεις σας για την αντιμετώπιση των σοβαρών ζητημάτων εσωτερικής και εξωτερικής συντήρησης του Δημοτικού Σχολείου Χορτιάτη, καθώς και για το επίσης σοβαρό ζήτημα της αποκατάστασης του συστήματος συναγερμού, μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει ουσιαστικά τίποτε.. Η συνεχιζόμενη ολιγωρία εκ μέρους σας, ο εμπαιγμός, αλλά και η αναξιοπρεπέστατη αντιμετώπιση του Συλλόγου Γονέων Δημ. Σχολείου Χορτιάτη από τον εκπρόσωπο της Δημ. Αρχής στη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης της 28ης Οκτώβρη έρχονται να συμπληρώσουν τη θλιβερή εικόνα. Μετά μάλιστα και τις τελευταίες βροχές στις 15 και 16/11, το υπόγειο του σχολείου πλημμύρισε ξανά, γεγονός που αποτελεί από μόνο του σοβαρή προειδοποίηση ενόψει του χειμώνα. Σας καλούμε για μια ακόμα φορά να αναλάβετε τις ευθύνες σας εκτός κι αν σκοπεύετε να γίνει με την επόμενη καταιγίδα στο σχολείο και ...αυτοσχέδιο κολυμβητήριο, μιας που λείπουν έτσι κι αλλιώς ανάλογες αθλητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή μας...
                                                                                                                          
Το Δ.Σ. του Συλλόγου