Skip to main content

Δείτε live το συνέδριο του ΣΒΒΕ για την επανεκίνηση της βιομηχανίας

Δημόσιος διάλογος για την επανεκκίνηση της Βιομηχανίας και τις παραμέτρους της παραγωγικής ανασυγκρότησης πραγματοποιείται στο συνέδριο του ΣΒΒΕ,

Δημόσιος διάλογος για την επανεκκίνηση της Ελληνικής Βιομηχανίας και τις παραμέτρους της παραγωγικής ανασυγκρότησης πραγματοποιείται σήμερα στο συνέδριο που διοργανώνει ο ΣΒΒΕ.

Η συζήτηση, της οποίας χορηγός επικοινωνίας είναι η Voria.gr, πραγματοποιείται στο πλαίσιο του συνεδρίου με θέμα «Επανεκκίνηση της Ελληνικής Βιομηχανίας. Οι παράμετροι της παραγωγικής ανασυγκρότησης», στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη.

Κύριος στόχος του Συνεδρίου είναι η διαμόρφωση της στρατηγικής για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας μας, ως απαραίτητης προϋπόθεσης για την επανεκκίνηση της Ελληνικής Βιομηχανίας.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με τη συμμετοχή πολιτείας, εργαζομένων, και εργοδοτών, ούτως ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή συλλογικότητα και συμφωνία, για την πορεία και το μέλλον της βιομηχανίας την επόμενη δεκαετία. Οι δύο ενότητες του προγράμματος του συνεδρίου συνδυάζουν τα απαραίτητα μέτρα βιομηχανικής πολιτικής, με τη χρηματοδότηση της παραγωγικής ανασυγκρότησης. Η είσοδος είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο.

Δείτε live τις εργασίες του συνεδρίου: