Skip to main content

Συνέδριο του ΣΒΒΕ για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας

Συνέδριο για την επανεκκίνηση της Ελληνικής Βιομηχανίας και τις παραμέτρους της παραγωγικής ανασυγκρότησης, διοργανώνει ο ΣΒΒΕ.

Δύο υπουργοί, τρεις γενικοί γραμματείς, η πρόεδρος της ΕΤΕ, ο πρόεδρος του ΣΕΒ, όλοι οι πρόεδροι των Συνδέσμων Βιομηχανιών της χώρας, ο γραμματέας Οικονομικού της ΓΣΕΕ, και ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου του Χρηματιστηρίου Αθηνών, συμμετέχουν στο δημόσιο διάλογο για την επανεκκίνηση της Ελληνικής Βιομηχανίας και τις παραμέτρους της παραγωγικής ανασυγκρότησης.

Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του συνεδρίου με θέμα «Επανεκκίνηση της Ελληνικής Βιομηχανίας. Οι παράμετροι της παραγωγικής ανασυγκρότησης», που διοργανώνει ο ΣΒΒΕ την Παρασκευή 26 Ιουνίου και ώρα 10.00 στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη, με χορηγό επικοινωνίας τη Voria.gr.

Κύριος στόχος του Συνεδρίου είναι η διαμόρφωση της στρατηγικής για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας μας, ως απαραίτητης προϋπόθεσης για την επανεκκίνηση της Ελληνικής Βιομηχανίας.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με τη συμμετοχή πολιτείας, εργαζομένων, και εργοδοτών, ούτως ώστε να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή συλλογικότητα και συμφωνία, για την πορεία και το μέλλον της βιομηχανίας την επόμενη δεκαετία. Οι δύο ενότητες του προγράμματος του συνεδρίου συνδυάζουν τα απαραίτητα μέτρα βιομηχανικής πολιτικής, με τη χρηματοδότηση της παραγωγικής ανασυγκρότησης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για κάθε ενδιαφερόμενο, ενώ σχετικό υλικό που αφορά στο συνέδριο μπορείτε να βρείτε εδώ.