Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ο Αστερόκοσμος ανοίγει τις πύλες του από τις 9 Δεκεμβρίου στη ΔΕΘ

Με 15 Παιχνίδια και 1 Παγοδρόμιο εντός και εκτός των Περιπτέρων της ΔΕΘ, ο φετινός ΑΣΤΕΡΟΚΟΣΜΟΣ θα είναι και πάλι ο ιδανικότερος προορισμός για κάθε ηλικία

Στις 9 Δεκεμβρίου ο ΑΣΤΕΡΟΚΟΣΜΟΣ ανοίγει τις πύλες του για να μας υποδεχτεί γεμάτος φώτα, χαμόγελα, διασκέδαση, χαρά και άπειρη θετική ενέργεια!
 

Με 15 Παιχνίδια και 1 Παγοδρόμιο εντός και εκτός των Περιπτέρων της ΔΕΘ (Περίπτερο 14, 15 & Εξωτερικός Χώρος) ο φετινός ΑΣΤΕΡΟΚΟΣΜΟΣ θα είναι και πάλι ο ιδανικότερος προορισμός για κάθε ηλικία.

Στο Περίπτερο 15 θα βρίσκεται και πάλι το μοναδικό Σπίτι του Άη Βασίλη για τις πιο ανατρεπτικές φωτογραφίες, το Εργαστήρι των Ξωτικών για ατέλειωτες χριστουγεννιάτικες κατασκευές,  Το Σπίτι του Face Painting και Οι Ξωτικογυρίστρες με μοναδικές εκπλήξεις και τα πιο τρελά παιχνίδια!

Στα ίδια Περίπτερα θα υπάρχουν καθημερινά Παραστάσεις Καραγκιόζη, Μαγείας, Κουκλοθεάτρου, Εναέριων Ακροβατικών, Παιχνίδια με Σαπουνόφουσκες, Χορευτικά δρώμενα, Διαγωνισμοί Καραόκε αλλά και πλήθος Θεατρικών, Μουσικών και Χορευτικών παραστάσεων.

Αν και η θετική ενέργεια θα περισσεύει, ο φετινός ΑΣΤΕΡΟΚΟΣΜΟΣ θα είναι χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης αφού ο φωτισμός και ο στολισμός στους εσωτερικούς και τους εξωτερικούς χώρους θα βασίζονται στην τεχνολογία led.

Ο ΑΣΤΕΡΟΚΟΣΜΟΣ θα λειτουργήσει από τις 09/12/23 ως τις 07/1/24 με τα εξής ωράρια λειτουργίας: Καθημερινές μέχρι 22/12: 17:00-23:00, ΣΚ & από τις 23/12: 11:00-23:00.

ΔΩΡΕΑΝ Πάρκινγκ από την Πύλη Εμπορίου.

Γενική Είσοδος: €8
Επισκεφθείτε το site : https://asterocosmos.gr/