Skip to main content

Ανοίγει σήμερα τις πύλες του ο Αστερόκοσμος

Το θεματικό πάρκο για μικρούς και μεγάλους θα λειτουργεί έως τις 7 Ιανουαρίου 2024

«Γιορτές στο κέντρο της πόλης» προσφέρει το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου ξεκινάει σήμερα τη λειτουργία του ο Αστερόκοσμος, διοργάνωσης του Magic Park. Το Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο θα λειτουργεί έως τις 7 Ιανουαρίου 2024.

Με 15 μοναδικά παιχνίδια Λούνα Παρκ, παγοδρόμιο, παραστάσεις μαγείας, μουσικοκινητικές παραστάσεις, family games και πολλά άλλα happenings και εκπλήξεις, ο Αστερόκοσμος είναι έτοιμος να υποδεχτεί τους επισκέπτες του.

Εντός των Περιπτέρων 14 και 15 και στους εξωτερικούς χώρους τους θα λειτουργούν ορισμένα από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια Λούνα Παρκ, κάποια εκ των οποίων έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας από την Ιταλία, όπως το Καράβι που είναι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη.

Το στεγασμένο παγοδρόμιο των 500 τμ θα είναι το μεγαλύτερο στη Θεσσαλονίκη και θα περιβάλλεται από το Σπίτι του Άη-Βασίλη, το Εργαστήρι των Ξωτικών, το Σπίτι του Face Painting και τις Ξωτικοτριγυρίστρες.

Ακόμη σε κεντρική εξέδρα στο Περίπτερο 15 θα πραγματοποιηθούν διαγωνισμοί καραόκε, Family Games, μουσικοκινητικά παιχνίδια, παραστάσεις (Μαριονέτες με την ΤΙΚ-ΝΙΚ, Καραγκιόζης από τον Αγάπιο Αγαπίου, Πινόκιο από τους Modarts κα) και παρουσιάσεις από πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους, ωδεία και σχολές χορού.
Ο Αστερόκοσμος θα λειτουργήσει από τις 9/12/23 έως τις 7/1/24 με τα εξής ωράρια λειτουργίας: Καθημερινές μέχρι 24/12: 17:00-23:00, Σάββατο-Κυριακή & από τις 24/12:11:00-23:00.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 8 Ευρώ (με δωρεάν είσοδο για παιδιά έως 1 μέτρο ύψος και για ΑΜΕΑ σε αναπηρικό αμαξίδιο με έναν συνοδό) με δωρεάν πάρκινγκ στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (με είσοδο από την Πύλη Εμπορίου).