Skip to main content

Σπύρος Πέγκας: Δίνουμε χρόνο στη νέα διοίκηση - Παρακολουθούμε την πορεία της

Οι ομάδες εργασίας έχουν ξεκινήσει ήδη να παράγουν ιδέες και προτάσεις για την πόλη

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε η δημοτική παράταξη του Σπύρου Πέγκα «Θεσσαλονίκη για Όλους» με συμμετοχή των μελών και φίλων. 

Ο επικεφαλής της Παράταξης Σπύρος Πέγκας ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, πάνω από 70 άτομα, για την παρουσία τους, τόσο στην εκδήλωση αλλά και σε όσες διαδικασίες ήδη ζυμώνονται στο πλαίσιο των ομάδων εργασίας της Παράταξης.

Ανέφερε ότι, έχοντας παρέλθει εδώ και καιρό ο αναγκαίος χρόνος ξεκούρασης από τον προεκλογικό αγώνα, οι ομάδες εργασίας έχουν ξεκινήσει ήδη να παράγουν ιδέες και προτάσεις για την πόλη.

Αναφέρθηκε στο ότι «είναι ακόμη νωρίς για τη νέα διοίκηση, στην οποία δίνουμε λίγο χρόνο, πλην όμως θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την πορεία της, γιατί για εμάς σημασία δεν έχει μόνο να γίνονται πράγματα, αλλά και πώς γίνονται!».

Κατά την εκδήλωση, όπου παραστάθηκαν οι εκλεγμένοι της παράταξης, οι αναπληρωματικοί κα Καλφακάκου και κος Κουράκης, οι κ.κ Φωτίου και Μαυράκης καθώς και πολλοί από τους υποψηφίους, τιμήθηκαν οι εθελοντές της Παράταξης, το φλουρί και δώρο μια Μάγκνουμ φιάλη κρασιού Κυρ Γιάννη κέρδισε η Καλλιόπη Πασιά, ενώ δεύτερο φλουρί με αντίστοιχο δώρο, μετά από την αυθόρμητη πρόταση του ΚυρΓιάννη, κέρδισε και η εκλεγμένη Έλσα Αλατσίδου, στην οποία όλοι σχολίασαν με ευθυμία ότι έχει έναν μοναδικό τρόπο να κερδίζει σε όλα!

Η εκδήλωση έληξε με την ανανέωση του ραντεβού των μελών για την 1η Μαρτίου οπότε και θα υπογραφεί το ιδρυτικό κείμενο της δημοτικής κίνησης.