Skip to main content

Σκουρλέτης: Προσπάθεια των αντιπάλων να δημιουργήσουν εικόνα κρίσης

Τι απαντάει ο υπουργός Περιβάλλοντος στη φημολογία περί κρίσης στις σχέσεις του με το Μέγαρο Μαξίμου, ενόψει του επικείμενου ανασχηματισμού.

Σε προσπάθεια των αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης να δημιουργήσουν εικόνα κρίσης αποδίδει ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης τα περί κόντρας του με το Μαξίμου.

«Το πλήθος των δημοσιευμάτων στις εφημερίδες και το διαδίκτυο με ανακρίβειες και κατασκευασμένες διαρροές με αναγκάζουν να αποσαφηνίσω δημόσια ορισμένα πράγματα. Είναι φανερό ότι οι αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης επιθυμούν να δημιουργήσουν εικόνα κρίσης. Είμαι απόλυτα πεισμένος πως αυτό που πρέπει να χαρακτηρίζει την δράση μας είναι η συλλογικότητα, το ηθικό πλεονέκτημα και ο επαγγελματισμός με την έννοια της τεκμηριωμένης ανάλυσης της πραγματικότητας και της κατάθεσης εναλλακτικών προτάσεων. Όλα αυτά, για μας του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν την κοινή μας κουλτούρα. Όπως είναι επίσης γνωστό, πως στο κόμμα μας έχουμε κατακτήσει την κουλτούρα του διαλόγου. Στο τελευταίο συνέδριό μας βγήκαμε με μια πολιτική απόφαση που εγκρίθηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των συνέδρων» αναφέρει σε δήλωσή του.

Κλείνοντας προσθέτει ότι «με αυτά το όπλα πορευόμαστε φιλοδοξώντας να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του λαού μας».

Σημειώνεται πως νωρίτερα ο υπουργός Περιβάλλοντος είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό. Κυβερνητική πηγή επεσήμανε ότι «τερματίζεται, έτσι, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα περί δήθεν ρήξης στις σχέσεις μεταξύ του πρωθυπουργού και του υπουργού».