Skip to main content

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ καταφεύγει στο τρολάρισμα για να καλύψει το σκάνδαλο των υποκλοπών

«Τι άλλο θα κάνει για να το κουκουλώσει;», διερωτούνται οι ίδιες πηγές

«Η ΝΔ καταφεύγει στο τρολάρισμα για να καλύψει το σκάνδαλο των υποκλοπών. Τι άλλο θα κάνει για να το κουκουλώσει;» σημειώνουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ μετά από όσα είπε ο Παύλος Μαρινάκης κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών σχετικά με την πρόθεση του Πάνου Σκουρλέτη να προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για επίθεση που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα από τα λεγόμενα τρολ του Twitter, όπως ο λογαριασμός «Πεν Νταλαούρα».

Δείτε - Ο Πάνος Σκουρλέτης πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για το τρολ «Πεν Νταλαούρα»

«Μετά τη νέα δημοσιογραφική αποκάλυψη που δείχνει τον τηλεφωνικό αριθμό του πρώην στενότατου συνεργάτη του πρωθυπυργού ως υπευθύνου για την επιμόλυνση ακόμη 11 κινητών, έχοντας εξαντλήσει κάθε μέθοδο φίμωσης μαρτύρων και ανεξάρτητων αρχών, καταφεύγει στο τρολάρισμα για να συσκοτίσει την υπόθεση», αναφέρουν οι ίδιες πηγές και καταλήγουν πως «η ΝΔ κινείται στο σκοτάδι, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο φως».

Σημειώνεται πως το βράδυ της Τετάρτης, ο συγκεκριμένος ανώνυμος λογαριασμός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Π. Σκουρλέτη αναφέροντας πως «τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο κι ο πρόεδρος μας, ο Στέφανος Κασσελάκης πρέπει θέσουν εκτός κόμματος τους υπονομευτές του»