Skip to main content

Σκέφτεται την αναβολή του ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ η αστυνομία

Μία Κυριακή με δύο αγώνες στη Θεσσαλονίκη συν το «ασπρόμαυρο» συλλαλητήριο αναμένεται να δοκιμάσει για τα καλά τις αρχές.

Την αναβολή του μεγάλου ντέρμπι της Θεσσαλονίκης Άρης-ΠΑΟΚ που έχει οριστεί για την ερχόμενη Κυριακή και ώρα 17:00 στο Αλεξάνδρειο για τη Basket League σκέφτεται η αστυνομία.

Συγκεκριμένα, χθες ο «Αυτοκράτορας» δικαιώθηκε αναφορικά με την έφεση που είχε καταθέσει κατά της πρωτόδικης απόφασης με την οποία είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, γεγονός που θα του στερούσε τη δυνατότητα να έχει τον κόσμο στο πλευρό του για το κρίσιμο ματς κόντρα στον «Δικέφαλο».

Αυτό πλέον δεν ισχύει με αποτέλεσμα να δημιουργεί πονοκέφαλο στις αρχές καθώς στις 14:00 έχει οριστεί το συλλαλητήριο των «ασπρόμαυρων» οπαδών στην πλατεία Αριστοτέλους.

Το παραπάνω σε συνδυασμό με την μεγάλη ποδοσφαιρική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ εναντίον της ΑΕΚ στην Τούμπα και ώρα 19:30 για τη Super League και υπολογίζοντας παράλληλα την εξαγγελία των οπαδών του «Δικεφάλου» πως θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το γήπεδο, ανεξάρτητα από το αν ο σύλλογος δικαιωθεί ή όχι στη σημερινή εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε για την τιμωρία που του είχε επιβληθεί, δημιουργούν πολύ μεγάλο κίνδυνο συνάντησης ΠΑΟΚτσήδων και Αρειανών.

Το μπαλάκι πλέον είναι στην πλευρά της αστυνομίας που θα πρέπει να αποφασίσει σήμερα το αν θα αναβληθεί η αναμέτρηση ή αν είναι εφικτή η μεταφορά της αναμέτρησης, μία ημέρα νωρίτερα ώστε να υπάρχει καλύτερη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης.