Skip to main content

Τιμωρία-σκάνδαλο στον Άρη - Κεκλεισμένων το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Ο αθλητικός δικαστής τιμώρισε τον «Αυτοκράτορα» με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για όσα εκτυλίχθηκαν στο πλαίσιο του αγώνα με το Λαύριο

Τιμωρία σκάνδαλο επιβλήθηκε στον Άρη αναφορικά με όσα εκτυλίχθηκαν στο πλαίσιο του αγώνα με το Λαύριο για την 16η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Συγκεκριμένα, ο αθλητικός δικαστής επέβαλε πρόστιμο 3.500 ευρώ και ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στον «Αυτοκράτορα» κάτι που σημαίνει πως θα αγωνιστεί τόσο στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ όσο και στο εξίσου δύσκολο ματς εναντίον του Προμηθέα Πατρών χωρίς τον κόσμο του.

Σημειώνεται πως οι «κιτρινόμαυροι» απαλλάχθηκαν από την κατηγορία για υβριστικό σύνθημα εκτεταμένης έκτασης με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο ενώ σημειώνεται πως οι άνθρωποί του θα καταθέσουν έφεση κατά της απόφασης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η απόφαση:

1) Απαλλάσσεται η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. για υβριστικό σύνθημα εκτεταμένης έκτασης με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, το οποίο εκφέρθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων «ΑΡΗΣ – ΛΑΥΡΙΟ», που διεξήχθη στις 14.02.2018.

2) Επιβάλλεται στην ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. για επεισόδια των οπαδών της, εντός του αγωνιστικού χώρου, που χαρακτηρίζονται δυσφημιστικά για το άθλημα της καλαθόσφαιρας και δεν οδήγησαν στην οριστική διακοπή αγώνα, τα οποία έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της ίδιας ως άνω αναμέτρησης, αποκλεισμό της έδρας της ομάδας της για δυο (2) αγωνιστικές ημέρες και χρηματικό πρόστιμο τριών χιλιάδων πεντακοσίων (3.500,00) ΕΥΡΩ, κατά τον ως άνω αγώνα.