Skip to main content

Ψωμιάδης: Η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά με… δολοφόνησε!

«Η ΝΔ του Σαμαρά με δολοφόνησε, κοινωνικά οικονομικά και πολιτικά», υποστήριξε ο πρώην περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης

Πυρά κατά της Νέας Δημοκρατίας και ιδίως εναντίον του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε σήμερα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ο κ. Ψωμιάδης εμφανίστηκε πικραμένος από τη ΝΔ και σημείωσε πως «νιώθω πως δεν είναι πια κοντά μου». «Η ΝΔ του Σαμαρά με δολοφόνησε, κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Υποστήριξε, ωστόσο, πως ο ίδιος δεν το βάζει κάτω. «Ήταν σχεδιασμένος ο αποκεφαλισμός μου από τη ΝΔ, αλλά είμαι αγωνιστής. Έχω ελεύθερη φωνή και εκφράζω τη Δεξιά. Δεν θα γίνω ο πολίτης του καναπέ και της σιωπής, θα αποστρατευτώ μόνο από τον λαό Είμαι όρθιος είμαι παρών», επισήμανε.

Τόνισε, ακόμη, πως με τον Γιώργο Καρατζαφέρη έχει το ίδιο DNA και υπογράμμισε πως «οι πατριωτικές δυνάμεις της μεγάλης οικογένειας του Κωνσταντίνου Καραμανλή, πρέπει να είναι ενωμένες».

Ο κ. Ψωμιάδης εμφανίστηκε στην εκπομπή μαζί με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος τόνισε πως σε μία εβδομάδα θα ανακοινωθεί η δημιουργία του νέου Δεξιού κόμματος που ετοιμάζεται.