Skip to main content

Eurostar: 30.000 επιβάτες εγκλωβίστηκαν σε Λονδίνο, Παρίσι, Βρυξέλλες και Άμστερνταμ λόγω της ματαίωσης δρομολογίων

Όλα τα σημερινά δρομολόγια των αμαξοστοιχιών Eurostar από και προς το Λονδίνο ματαιώθηκαν, ακινητοποιώντας 30.000 ταξιδιώτες μία ημέρα πριν από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Τεράστια αναστάτωση και ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες στο Λονδίνο και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις μετά την ακύρωση των δρομολογίων της Eurostar.

Όλα τα σημερινά δρομολόγια των αμαξοστοιχιών Eurostar από και προς το Λονδίνο ματαιώθηκαν, όπως ανακοίνωσε η σιδηροδρομική εταιρεία εξαιτίας πλημμύρας στις σιδηροδρομικές γραμμές στην νότια Αγγλία, ακινητοποιώντας 30.000 ταξιδιώτες μία ημέρα πριν από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

«Εξαιτίας της πλημμύρας σε σήραγγα στη γραμμή υψηλής ταχύτητας κοντά στο Λονδίνο, πρέπει να ματαιώσουμε όλες τις αμαξοστοιχίες μας στη γραμμή μας από και προς το Λονδίνο το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου», αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας Eurostar.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ματαιώθηκαν συνολικά 41 δρομολόγια. Αυτό σημαίνει ότι περί τους 30.000 επιβάτες βρέθηκαν αποκλεισμένοι στο Λονδίνο, το Παρίσι, τις Βρυξέλλες και το Άμστερνταμ.

Η ματαίωση των δρομολογίων γίνεται κατά την διάρκεια ενός από τα σαββατοκύριακα του χρόνου με την μεγαλύτερη κίνηση.

Οι γραμμές που έχουν πλημμυρίσει βρίσκονται στα τούνελ κοντά στον σταθμό του Εμπσφλιτ στην νοτιοανατολική Αγγλία.