Skip to main content

Νέο deal από τη Μασούτης: Εξαγοράζει 10 καταστήματα της Family Supermarket

Τι προβλέπει η συμφωνία μεταξύ Μασούτη-Family - Tι δήλωσε στη Voria.gr o επικεφαλής της δυναμικής αλυσίδας, Γιάννης Μασούτης.

Νέους κρίκους στη μακρά αλυσίδα της αναμένεται να προσθέσει το αμέσως επόμενο διάστημα η Μασούτης ΑΕ, μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς δέκα καταστημάτων της Family Supermarket ΑΕ στη Βόρεια Ελλάδα.

Όπως τόνισε μιλώντας στη Voria.gr, ο επικεφαλής της δυναμικής αλυσίδας, Γιάννης Μασούτης «εντός του μήνα αναμένεται να κατατεθεί στην Επιτροπή Ανταγωνισμού το συμφωνητικό που έχουμε υπογράψει με τη Family και αφορά στην εξαγορά 10 καταστημάτων από τα 15 που διαθέτει η εταιρεία».

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού γνωμοδοτεί σε διάστημα ενός μήνα και εφόσον δεν υπάρξουν ενστάσεις τότε ανοίγει ο δρόμος για τη διαδικασία της ολοκλήρωσης της εξαγοράς.

Τα καταστήματα που αναμένεται να αποκτήσει η Μασούτης είναι άνω των 1.000 τμ και σε κάποια εξ αυτών στο παρελθόν είχε φιλοξενηθεί η γερμανική εκπτωτική αλυσίδα Aldi.

Αξίζει να σημειωθεί πως με τη νέα εξαγορά η Μασούτης θα προσθέσει επιπλέον 20 εκατ. ευρώ στον ετήσιο τζίρο της.

Η Family Supermarket που ξεκίνησε την πορεία της το 2012 διαθέτει καταστήματα μόνο στη Βόρεια Ελλάδα - μεταξύ άλλων σε Χαλκιδική, Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Χρυσούπολη Καβάλας, Γιαννιτσά, Βέροια, Πτολεμαϊδα και Κομοτηνή.