Skip to main content

Γεύματα αγάπης σε 173 άστεγους από τον Μασούτη και την Κοινωνική Οργάνωση Αντι-κρίση

Οι εθελοντές της Κοινωνικής Οργάνωσης προσέφεραν γεύματα και σακούλες με είδη πρώτης ανάγκης σε άστεγους

Γεύμα αγάπης σε 173 άστεγους προσέφερε ανήμερα των Χριστουγέννων ο όμιλος Μασούτη σε συνεργασία με την Κοινωνική Οργάνωση Αντι-κρίση.

Από πολύ νωρίς το πρωί οι εθελοντές της Κοινωνικής Οργάνωσης προσέφεραν γεύματα και σακούλες με είδη πρώτης ανάγκης σε άστεγους στα σημεία που συχνάζουν και διαμένουν.

Ο πρόεδρος της Οργάνωσης κύριος Φώτιος Αδαμόπουλος ανέφερε ότι «η ημέρα των Χριστουγέννων είναι μία ακόμη ευκαιρία να αποδείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας προς τον συνάνθρωπο, αν και αυτό γίνεται όλο το χρόνο».

«Ο όμιλος Μασούτη για ακόμα μία χρονιά είναι αρωγός στη προσπάθειά μας αυτή και προσέφερε όλα όσα εκείνα χρειάζονται για να σχηματιστεί ένα χαμόγελο αισιοδοξίας και χαράς στα πρόσωπα των ανθρώπων που οι καταστάσεις τους το έχουν κλέψει. Φυσικά όλοι οι άνθρωποι και οι εθελοντές της Οργάνωσης, ευχαριστούμε τον όμιλο Μασούτη για την ευγενική του χορηγία», τόνισε.

Τέλος να σημειωθεί ότι ο όμιλος Μασούτη σε συνεργασία με την Κοινωνική Οργάνωση Αντι-κρίση έχει σχεδιάσει μία πληθώρα δράσεων για το 2024.