Skip to main content

Νέο σούπερ μάρκετ Μασούτης στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων της Πάτρας

Πρόκειται για το 4ο σούπερ μάρκετ Μασούτης στην Πάτρα

Εγκαινιάστηκε σήμερα, Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, το 4ο σούπερ μάρκετ Μασούτης στην Πάτρα, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων. Στεγάζεται στο εμβληματικό κτίριο του ιστορικού καφενείου του Σταυριανού που είναι συνδεδεμένο με την ιστορία του τόπου από τις αρχές του 20ου αιώνα.

Ανακαινίστηκε με σεβασμό από την εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διατηρώντας τα χαρακτηριστικά στοιχεία που θυμίζουν το παρελθόν του.

Μέσα σε χριστουγεννιάτικη γιορτινή ατμόσφαιρα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., κ. Γιάννης Μασούτης μαζί με στελέχη της εταιρείας υποδέχτηκαν τον κόσμο στα εγκαίνια. Την τελετή αγιασμού τέλεσε ο  Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χαράλαμπος Μπονάνος, συνεργάτες της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. και πλήθος κόσμου.

Το νέο σούπερ μάρκετ  Μασούτης έκτασης 1250 τ.μ. αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα, στα οποία οι καταναλωτές θα βρουν τμήμα με ολόφρεσκα προϊόντα μαναβικής, τμήμα κρεοπωλείου με ποικιλία κρεατικών και κρεατοσκευασμάτων,  τμήμα κοπής αλλαντικών και τυροκομικών με γεύσεις delicatessen και πολλές προτάσεις, τμήμα έτοιμου φαγητού με επιλεγμένο μενού και αρτοπωλείο με ολόφρεσκες γεύσεις. Επίσης, λειτουργούν τμήμα παντοπωλείου και κάβας με μεγάλη ποικιλία προϊόντων, τμήμα απορρυπαντικών, χαρτικών, εποχιακών ειδών, παιχνιδιών, ειδών οικιακής χρήσης, ειδών ταξιδιού.  

Απασχολεί 35 άτομα προσωπικό και διαθέτει 5 ταμεία. Ο σχεδιασμός του έγινε με βάση το ξεχωριστό  μοντέλο καταστημάτων της εταιρείας που δίνει έμφαση στα φρέσκα προϊόντα, δημιουργεί φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον, εξασφαλίζει άνετη πρόσβαση και περιήγηση για Α.Μ.Ε.Α. και προσφέρει ξεχωριστή εμπειρία αγορών σε όλους. Στο νέο σούπερ μάρκετ όπως και σε όλα τα καταστήματα Μασούτης υπάρχει δυνατότητα ανακύκλωσης χαρτιού, μπαταριών, μαγειρικού λαδιού, λαμπτήρων, ηλεκτρικών μικροσυσκευών.  

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ

Το νέο σούπερ μάρκετ Μασούτης περιμένει τους καταναλωτές με αμέτρητες προσφορές για πολύ οικονομικές αγορές και κληρώσεις με απίθανα δώρα!
•    -10% σε όλες τις αγορές. Ισχύει 20-24 Δεκεμβρίου.
•     Κάθε ώρα με το «τυχερό καρότσι» ένας τυχερός κερδίζει όλα τα ψώνια που έχει στο καρότσι του. Ισχύει 20-31 Δεκεμβρίου.
•    Προϊόντα έως και 50% πιο φθηνά που υπάρχουν στο φυλλάδιο προσφορών εγκαινίων.
Ισχύει 20-31 Δεκεμβρίου.
Και με κάθε αγορά 20€, δώρο τσάντα πολλαπλών χρήσεων.

ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ
•    10 τυχεροί θα κερδίσουν απίθανα δώρα μικροηλεκτρικές συσκευές: Ζυγαριές κουζίνας, πολυκόφτες, σίδερα, ηλεκτρικούς στίφτες, τοστιέρες.

Με το άνοιγμα του σούπερ μάρκετ Μασούτης στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων στην Πάτρα η εταιρεία κλείνει μια πολύ δημιουργική χρονιά. Δίνει το στίγμα της για την συνέχιση της δυναμικής πορείας ανάπτυξής της που θα έχει στο επίκεντρο την Αττική και την Πελοπόννησο. Διαθέτει πλέον 4 super market στην Αχαΐα και προγραμματίζει την είσοδό της και σε άλλους νομούς της Πελοποννήσου. Το δίκτυό της αριθμεί συνολικά 391 καταστήματα, εκ των οποίων 351 είναι σούπερ-μάρκετ, 15 Grand Μασούτης, 23 Cash & Carry, 1 πράσινο κατάστημα, 1 dark store, ενώ ο αριθμός των εργαζόμενων πλησιάζει τους 11.000. H εταιρεία βρίσκεται πάντα κοντά στον καταναλωτή και τις ανάγκες του, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, στηρίζει τους τοπικούς παραγωγούς και τις τοπικές κοινωνίες και πραγματοποιεί κάθε μέρα δράσεις για τον άνθρωπο, την κοινωνία, το περιβάλλον.