Skip to main content

ΕΣΘ: Διαγωνισμός βιτρίνας για το «Φεστιβάλ Κινηματογράφου»

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από τις 4 έως τις 13 Νοεμβρίου 2016, κατά τη διάρκεια του 57ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Διαγωνισμό βιτρίνας με θέμα «Φεστιβάλ Κινηματογράφου» διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των ενεργειών του για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυσή του (1916-2016) και με αφορμή το 57ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.  

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από τις 4 έως τις 13 Νοεμβρίου 2016, κατά τη διάρκεια του 57ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, με στόχο να δοθεί ζωντάνια και εορταστικός τόνος στην αγορά, σε μια περίοδο που έχει μεγάλη επισκεψιμότητα η πόλη. Στον διαγωνισμό βιτρίνας συμμετέχουν 22 εμπορικά καταστήματα μέλη του Συλλόγου.

Στο διάστημα αυτό, τριμελής Κριτική Επιτροπή θα επισκεφτεί τις επιχειρήσεις που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό, για την ανάδειξη του νικητή.

Την Κριτική Επιτροπή αποτελούν ο Μπερνάρ Κουόμο (Αρχιτέκτονας), η Λενιώ Παπαντωνοπούλου (Ιστορικός Τέχνης, Επιμελήτρια Εκθέσεων) και ο Χαραλαμπίδης Χαράλαμπος (τ. Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης).

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει, «δράττει των ευκαιριών και συνεχίζει να στηρίζει τα μέλη του, στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, στοχεύοντας στην τόνωση της ψυχολογίας τόσο των καταστηματαρχών όσο και των καταναλωτών της αγοράς μας».

Ο ΕΣΘ ευχαριστεί θερμά τις επιχειρήσεις για τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό βιτρίνας:

 

AXEL

ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 45

DIL AE

ΤΣΙΜΙΣΚΗ 60

ELINA BELAGRA

ΠΡ. ΚΟΡΟΜΗΛΑ 3

THEDILEATHERS

ΛΩΡΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ 1 & ΜΟΡΚΕΝΤΑΟΥ

POLYSPORT PLUS

ΠΡ. ΚΟΡΟΜΗΛΑ 26

"Εν λευκώ"

ΤΣΙΜΙΣΚΗ 25

OPTERION

ΑΓ. ΣΟΦΙΑΣ 44

VIROZI

Κ.ΝΤΗΛ 37

LEONIDAS

ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 72

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ

ΧΡ. ΣΜΥΡΝΗΣ 12

PERLA NEGRA

Ι. ΔΡΑΓΟΥΜΗ 27

MOMART by Thomis Papadimitriou

ΠΡ. ΚΟΡΟΜΗΛΑ 48

SWAROVSKI BOUTIQUE

ΤΣΙΜΙΣΚΗ 10

VIVILAND

ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 39

MERKOS MANOLOPOULOS TAILOR MADE CLOTHING

ΧΡ. ΣΜΥΡΝΗΣ 6

LENIART

ΒΑΣ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ 23

ΠΙΑΝΑ ΚΑΚΑΛΙΑΓΚΟΣ

Δ. ΓΟΥΝΑΡΗ 5

BOUTIQUE RAYBAN

ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 42

ΟΠΤΙΚΑ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

ΤΣΙΜΙΣΚΗ 104

KARE DESING

Π.Π. ΓΕΡΜΑΝΟΥ 9

ELEGANCE

ΤΣΙΜΙΣΚΗ 86

ΧΙΟΝΙΔΗΣ

Π. ΜΕΛΑ 32