Skip to main content

ΕΣΗΕΜΘ: Απαξιωτικές οι δηλώσεις Κικίλια για την ΕΡΤ

Πυρά κατά του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ εξαπέλυσε η Ένωση -Είναι καιρός όσοι ευθύνονται για το «μαύρο» στην ΕΡΤ να αναλάβουν τις ευθύνες τους, τόνισε.

Πυρά κατά του Βασίλη Κικίλια εξαπολύει η ΕΣΗΕΜΘ για τις δηλώσεις που έκανε από την Κοζάνη αναφορικά με την ΕΡΤ (δείτε εδώ).

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης χαρακτήρισε απαξιωτικές τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ εις βάρος της κρατικής τηλεόρασης.

«Η ρητορική για μη βιώσιμη ΕΡΤ, που υιοθετεί κομματικά κριτήρια., την οποία ανέπτυξε σε συνέντευξη Τύπου στην Κοζάνη ο κ. Κικίλιας, αποτελεί μέρος μιας τακτικής την οποία η αξιωματική αντιπολίτευση οφείλει να εγκαταλείψει, αν πράγματι επιθυμεί να λειτουργεί η δημόσια ραδιοτηλεόραση μακριά από κομματικές πέσεις και να κάνουν οι δημοσιογράφοι της ανενόχλητοι τη δουλειά τους» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της.

Η ΕΣΗΕΜΘ τονίζει τέλος ότι «είναι καιρός όσοι ευθύνονται για το «μαύρο» στην ΕΡΤ το 2013 να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να το αποδοκιμάσουν, αντί να καλλιεργούν κάθε τόσο κλίμα αγωνίας μεταξύ των εργαζομένων στη δημόσια ραδιοτηλεόραση»