Skip to main content

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης τίμησε τη μνήμη του Άγγελου Πασαλίδη (φωτο)

Ο Άγγελος Πασαλίδης ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΘ

Τη μνήμη του Άγγελου Πασαλίδη που έφυγε από τη ζωή στις 8 Μαΐου 2021 τίμησε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Σύλλογος Μεσιτών Θεσσαλονίκης, για τον εορτασμό των 100 ετών από την ίδρυση του, μέλη της διοίκησης του ΕΕΘ και συγκεκριμένα ο γενικός γραμματέας, Κλεόβουλος Θεοτόκης, ο πρόεδρος του τμήματος Υπηρεσιών, Χριστόφορος (Ρούλης) Εδιάρογλου και το μέλος του Διοικητικού συμβουλίου Λευτέρης Αλεξανδρίδης, παρέδωσαν στη χήρα του εκλιπόντα Νικολέτα Πεταλωτή - Πασαλίδη, όπως και στον νυν πρόεδρο του συλλόγου Κωνσταντίνο Τζάρο, από ένα έργο του γνωστού Καλλιτέχνη Πολύμερου, με την αφιέρωση «Εις μνήμην του φίλου και συναδέλφου Άγγελου Πασαλίδη». Οι συνθέσεις αφορούσαν τον Κύκλο Ζωής και τον Ήλιο.

Ένα τρίτο έργο του ίδιου καλλιτέχνη με θέμα τη Σελίνη και την ίδια αφιέρωση, θα κοσμεί χώρο του Επιμελητηρίου ως ένας φόρος τιμής προς τον εκλιπόντα, αλλά και για να θυμίζει τη μεγάλη του προσφορά στον Επιμελητηριακό θεσμό. «Το ΕΕΘ με ευθύνη της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων, ως ένα δείγμα εκτίμησης προς τον εκλιπόντα, αποφάσισε με αυτόν τον τρόπο να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη του», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του ΕΕΘ.
 
Ο Άγγελος Πασαλίδης έφυγε αιφνίδια από την ζωή απόγευμα Σαββάτου 08 Μαΐου 2021, σε ηλικία 49 ετών. Ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΘ και πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών του.

Ενεργός από το 1994 στον χώρο του real estate με  συνδικαλιστική δράση που ξεκινά το 2008. Υπήρξε Μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Μεσιτών Ελλάδος, ενώ από το 2011 υπήρξε μέλος και του ΔΣ της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων Θεσσαλονίκης.