Skip to main content

Τι λέει το φύλλο αγώνα του ντέρμπι, σύμφωνα με την ΑΕΚ

Από το στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων» τονίζουν ότι δεν αναφέρεται πουθενά πως η Ένωση αρνήθηκε να βγει στον αγωνιστικό χώρο

Διαφορετική από αυτή του ΠΑΟΚ είναι η εκδοχή της ΑΕΚ για το τι καταγράφεται στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι που διεκόπη και συνέταξε ο διαιτητής Γιώργος Κομίνης.

Από την πλευρά της Ένωσης, λοιπόν, διέρρευσε πως -σύμφωνα πάντα με το φύλλο αγώνα- η Ένωση μπήκε στα αποδυτήρια εξαιτίας της βίαιης εισόδου του Σαββίδη με ανθρώπους της ασφάλειάς του στον αγωνιστικό χώρο. Επιπλέον τονίζουν ότι δεν αναφέρεται πουθενά πως η ΑΕΚ αρνήθηκε να βγει στον αγωνιστικό χώρο και πως δεν υπάρχει καμία ευθύνη των «κιτρινόμαυρων» για τη μη ολοκλήρωση του παιχνιδιού.

Επίσης σημειώνεται ότι ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσσάνδρου, ενημέρωσε ότι: «Με όλα όσα έγιναν και τη βίαιη είσοδο Σαββίδη που οπλοφορούσε οι παίκτες είναι τρομοκρατημένοι και με αυτές τις συνθήκες δεν μπορούν να παίξουν».

Και προσθέτουν από την Ένωση πως ο Κομίνης κλείνει το ΦΑ γράφοντας: «Κατόπιν όλων των παραπάνω που αναφέρω αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα».