Skip to main content

Τι λέει το φύλλο αγώνα του ντέρμπι, σύμφωνα με τον ΠΑΟΚ

Ποιο είναι το βασικό περιεχόμενο του φύλλο αγώνα του χθεσινού ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, όπως τα παραθέτει η πλευρά του Δικεφάλου του Βορρά

Τα βασικά σημεία των όσων αναφέρονται στο φύλλο αγώνος του χθεσινού επεισοδιακού ντέρμπι στην Τούμπα, καταθέτουν πηγές από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Δικέφαλο του Βορρά στο φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής Κομίνης:

- Γίνεται λόγος για την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο.

- Η απόφαση για διακοπή πάρθηκε όταν οι άνθρωποι της ΑΕΚ δήλωσαν ότι οι παίκτες ήταν τρομοκρατημένοι μετά τα όσα είχαν προηγηθεί στον αγωνιστικό χώρο (γίνεται απλά παράθεση γεγονότων και δεν αναφέρεται υπαιτιότητα).

- Ο Κομίνης σημειώνει ότι αρχικά ακύρωσε το γκολ και μετά από κουβέντα με τον βοηθό (Ποντίκης) θα το κατακύρωνε τελικά αλλά πριν προλάβει, έγινε η εισβολή του Σαββίδη.

- Η μόνη φράση που αναγράφεται είναι του Μίχελ που του είπε: "you are finished today"

- Γράφεται και απώθηση του Ιβάν Σαββιδη στον Βασίλη Δημητριάδη.

- Για το θέμα της οπλοφορίας αναφέρει πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ τον ενημέρωσαν για οπλοφορία και δεν αναφέρει ο ίδιος ότι είδε όπλο.

Στην Τούμπα, πάντως, δεν αρνούνται ότι είναι ένα Φ.Α. που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτά, όπως επισημαίνουν, είναι ζητήματα που θα τα αναλάβει από εδώ και στο εξής η νομική υπηρεσία του συλλόγου.