Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Τον σχηματισμό σταθερής κυβέρνησης άμεσα ζητά το Επαγγελματικό Επιμελητήριο

«Δεν χρειάζεται καμία καθυστέρηση για την διεξαγωγή του επόμενου κύκλου των εκλογών», σημειώνει η διοίκηση του ΕΕΘ

Αποτέλεσμα που δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών και δείχνει πιο κόμμα και ποιον πρωθυπουργό επέλεξε ο ελληνικός λαός, χαρακτήριζει την ετυμηγορία της κάλπης της 21ης Μαΐου η διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

«Η χώρα μας και η οικονομία χρειάζεται μια σταθερή κυβέρνηση, η οποία θα έχει την δυναμική ώστε να εφαρμόσει τις κατάλληλες πολιτικές προς το συμφέρον της αγοράς, της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας και των ελεύθερων επαγγελματιών, οι οποίοι έχουν δεχτεί αλλεπάλληλα πλήγματα», σημειώνει το ΕΕΘ και προσθέτει:

«Οι επαγγελματίες αναμένουν από την επόμενη κυβέρνηση να βρεθεί δίπλα τους, εφαρμόζοντας πολιτικές στήριξης τους και βρίσκοντας λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η εκλογές της 21ης Μαΐου έστειλαν ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα. Επομένως, δεν χρειάζεται καμία καθυστέρηση για την διεξαγωγή του επόμενου κύκλου των εκλογών, ώστε να έχουμε όσο πιο γρήγορα σχηματισμό κυβέρνησης, η οποία θα «σκύψει» επάνω από τα μεγάλα θέματα της οικονομίας και θα δηλώσει παρών στις προκλήσεις της εποχής που διανύουμε».