Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Οι αυριανοί δημοσιογράφοι του ΑΠΘ ανέβηκαν στη... «Σχεδία» κι έγιναν πωλητές για μία ώρα (φωτο)

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά φοιτητές και καθηγητές του Τμήματος Δημοσιογραφίας του ΑΠΘ... ανέβηκαν στη «Σχεδία» για καλό σκοπό

Στη «Σχεδία»... ανέβηκαν για μία ώρα φοιτητές και καθηγητές του τμήματος Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πούλησαν τα περιοδικά του δρόμου για καλό σκοπό.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Αγγελική, η Έλενα, η Έμμυ, ο Δημήτρης, η Θώμη, ο Ανδρέας, ο Νίκος, αλλά και ο καθηγητής κ. Γιώργος Καλλίρης, υπό τον συντονισμό της αναπληρώτριας καθηγήτριας του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ, Ιωάννας Κωσταρέλλα, η οποία έχει αναλάβει την πρωτοβουλία, φόρεσαν τα κόκκινα γιλέκα τους, στάθηκαν κατά μήκος ή πλησίον της Παλαιών Πατρών Γερμανού στη συμβολή της με την οδό Τσιμισκή και ξεκίνησαν να πουλούν το περιοδικό δρόμου στους περαστικούς από τις 12:00.

Δίπλα τους ο πωλητής του περιοδικού κ. Γιώργος, δείχνοντάς τους τα... μυστικά αλλά και εμψυχώνοντάς τους με το χαμόγελο και την καλή τους διάθεση.

«Συμμετέχουμε για τέταρτη χρονιά στη δράση "Πωλητής για μία ώρα" του περιοδικού Σχεδία καθώς για εμάς είναι πολύ σημαντικό γιατί μας δίνει την ευκαιρία να γνωστοποιήσουμε σε περισσότερο κόσμο την ύπαρξη αυτού του περιοδικού, το οποίο, εκτός των άλλων, έχει μια πολύ ωραία ύλη την οποία αξίζει να διαβάσουμε όλοι», σημείωσε η κ. Κωσταρέλλα. «Ως φοιτήτριες, φοιτητές, καθηγήτριες και καθηγητές του τμήματος θεωρούμε πως μέρος του έργου μας είναι και αυτό, όχι μόνο το κοινωνικό, αλλά το ανθρώπινο», πρόσθεσε.

Image
Image