Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικο και οικολογικό παζάρι στο 43ο δημοτικό

Αγαπημένα αντικείμενα, όπως βιβλία, παιχνίδια, ρούχα, ποδήλατα και άλλα πολλά, αλλάζουν χέρια και μεγαλώνουν το κύκλο ζωής τους.

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι διοργανώνει η ΣΤ τάξη του 43ου Δημοτικού Θεσσαλονίκης, στις 8 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ., με θέμα «Μαζί για τον Πλανήτη».

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία με ευαισθησία για το περιβάλλον, στο πνεύμα της εποχής.

Ο κύριος σκοπός είναι η ενεργοποίηση και ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων που θα έρθουν εκείνη την μέρα, μέσα από πολλές και ενδιαφέρουσες δράσεις στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Με κέφι και θετική διάθεση, θα γίνει ενημέρωση για τους απλούς τρόπους που μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε τον πλανήτη μας να σωθεί και να τους δείξουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Ξεχωρίζει η νέα δράση «Upcycle» με συμβολικό χαρακτήρα για το περιβάλλον, όπου αγαπημένα αντικείμενα, όπως βιβλία, παιχνίδια, ρούχα, ποδήλατα και άλλα πολλά, αλλάζουν χέρια και μεγαλώνουν τον κύκλο ζωής τους.

Παράλληλα, θα υλοποιηθεί Έκθεση Φωτογραφίας και Ζωγραφικής με θέμα το περιβάλλον από τους μαθητές της ΣΤ, ενώ το πλούσιο πρόγραμμα θα περιλαμβάνει: Εργαστήρι Ζωγραφικής με οικολογικό μήνυμα, Καραόκε, Κινηματογράφο, Face painting, Μοναδικές προτάσεις δώρων, Λαχειοφόρο με περισσότερα από 300 δώρα, πλούσιο μπουφέ με πολύ μουσική και χορό από το Ωδείο «Music workshop» με Live Jazz Christmas songs και Guest DJ’s.

«Ο πλανήτης ΓΗ, μας έχει όλους ανάγκη, είναι το σπίτι μας και αξίζει να προσπαθήσουμε για αυτόν», είναι το μήνυμα των μαθητών.