Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Βροχή και μικροσυγκρούσεις φράκαραν κεντρικές οδούς και Περιφερειακό

Κυκλοφοριακή συμφόρηση καταγράφεται σε αρκετές οδικές αρτηρίες της πόλης

Κυκλοφοριακά προβλήματα τόσο στην Περιφερειακή Οδό όσο και σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης καταγράφονται απο το πρωί της Τρίτης, με τη βροχόπτωση να επιδεινώνει το πρόβλημα, αφού σε διάφορα σημεία σημειώνονται μικροσυγκρούσεις οχημάτων λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου.

Ειδικότερα, μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας από το ύψος του Ντεπώ μέχρι και το ύψος της ΧΑΝΘ, με τα οχήματα να συνεχίζουν με χαμηλές ταχύτητες και στην Τσιμισκή.

Μποτιλιάρισμα καταγράφεται και στην οδό Παπαναστασίου στο ύψος του Ιπποκρατείου, ενώ η κίνηση συνεχίζεται και στη Λεωφόρο Στρατού.

Χαμηλές ταχύτητες σημειώνονται και σε Παπάφη και Γρηγορίου Λαμπράκη στα τμήματα προς το κέντρο, ενώ η συμφόρηση εντοπίζεται και στη λεωφόρο Καραμανλή, στο ύψος των δύο παραπάνω οδών.

Υπομονή θα χρειαστούν και όσοι περνούν από την Αγίου Δημητρίου στο ύψος του Τελλόγλειου Ιδρύματος, ενώ λίγη συμφόρηση καταγράφεται και στην Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας.

Με εξαιρετικά χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί επί της Λαγκαδά και στα δύο ρεύματα, με το κυριότερο πρόβλημα να εντοπίζεται στο ύψος του Ζέιτενλικ.

Προβλήματα υπάρχουν και στον Περιφερειακό, όπου στο ρεύμα προς δυτικά η συμφόρηση ξεκινά από το ύψος της Τούμπας και φτάνει έως τις Συκιές, ενώ στο ρεύμα προς ανατολικά οι χαμηλές ταχύτητες εκκινούν από το ύψος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου έως την Τούμπα.

Να σημειωθεί πως σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου καταγράφονται μικροσυγκρούσεις, χωρίς ωστόσο να έχουν υπάρξει αναφορές για τραυματίες.