Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Βροχή, μικροσυγκρούσεις και έργα για Flyover φράκαραν τον Περιφερειακό

Μεγάλες καθυστερήσεις τόσο στην Περιφερειακή Οδό όσο και σε κεντρικούς άξονες της πόλης καταγράφονται από το πρωί στη Θεσσαλονίκη

Μπλοκαρισμένο είναι από το πρωί σήμερα το οδικό δίκτυο της Θεσσαλονίκης, με τη βροχή που σημειώνεται από το πρωί να προκαλεί μικροσυγκρούσεις οχημάτων, επιδεινώνοντας ακόμη περισσότερο τα ήδη μεγάλα προβλήματα στην Περιφερειακή Οδό και σε κεντρικές οδικές αρτηρίες.

Λίγο πριν τις 9.00 το πρωί της Τετάρτης, στην Περιφερειακή, όλο το ρεύμα προς ανατολικά από το ύψος της Ευκαρπίας μέχρι το ύψος των Κωνσταντινουπολίτικων είναι φρακαρισμένο, ως αποτέλεσμα και των εργασιών που εκτελούνται στο πλαίσιο της κατασκευής του Flyover, ενώ χαμηλές ταχύτητες καταγράφονται και στο αντίθετο ρεύμα. Συγκεκριμένα, τα οχήματα στο ρεύμα προς δυτικά αρχίζουν να αυξάνονται ήδη λίγα χιλιόμετρα μετά την είσοδο από τη Μουδανιών, ενώ σημειωτόν κινούνται στο ύψος της Τριανδρίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων αποσυμφορίζεται στο ύψος του νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Να σημειωθεί πως και στα δύο ρεύματα έχουν καταγραφεί μικροσυγκρούσεις οχημάτων με υλικές ζημιές.

Συγκρούσεις οχημάτων με υλικές ζημιές έχουν καταγραφεί και σε διάφορα σημεία των κεντρικών οδικών αξόνων στην πόλη, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διεξάγεται με ιδιαίτερη δυσκολία.

Στην ανατολική Θεσσαλονίκη, σε Λεωφόρο Παπανδρέου και Βασιλίσσης Όλγας τα οχήματα κινούνται σημειωτόν σε διάφορα σημεία, ενώ και στην Καραμανλή καταγράφονται μεγάλες καθυστερήσεις και στα δύο ρεύματα από τη Βούλγαρη έως και το παλιό 424.

Με υπομονή πρέπει να εξοπλιστούν οι διερχόμενοι από το κέντρο οδηγοί, καθώς κινούνται σημειωτόν σε αρκετά τμήματα επί της Εγνατίας, της Τσιμισκή, της οδού Καρατάσου και στη συνέχειά της στη Λεωφόρο Νίκης.

Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει τους οδηγούς και στην κάθοδο της οδού Λαγκαδά, με το κομμάτι από το στρατόπεδο Παύλου Μελά έως τη συμβολή με την Αγίου Δημητρίου να είναι φρακαρισμένο. Καθυστερήσεις καταγράφονται και στην άνοδο του δρόμου, κυρίως στο ύψος των Κοιμητηρίων Ζέιτενλικ.

Φωτογραφία αρχείου