Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο κριτικός κινηματογράφου, δημοσιογράφος και υπεύθυνος Τύπου Στράτος Κερσανίδης

«Η αποσυριζοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με μια σειρά ανθρωποφαγικών συμπεριφορών και απαξιωτικών χαρακτηρισμών», είναι επαρκείς λόγοι σύμφωνα με τον ίδιο ώστε να αποχωρήσει

Την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου, δημοσιογράφος, αλλά και υπεύθυνος τύπου της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης, Στράτος Κερσανίδης.

Όπως λέει στη σχετική του επιστολή, «η απόφαση δεν ήταν εύκολη, δεν την πήρα εν θερμώ ούτε ελαφρά τη καρδία. Θεωρώντας όμως πως η πορεία που έχει πάρει το κόμμα δεν ακολουθεί την κατεύθυνση των μέχρι τώρα συλλογικών μας αποφάσεων αλλά αλλάζει προσανατολισμό καθιστούν αδύνατη την παραμονή μου. Η αποσυριζοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με μια σειρά ανθρωποφαγικών συμπεριφορών και απαξιωτικών χαρακτηρισμών (βαρίδια, 5η φάλαγγα, παράσιτα, αποστάτες, υπονομευτές κ.α.) που προσβάλλουν την ιστορία της Αριστεράς, αποτελούν για μένα επαρκείς λόγους για την αποχώρησή μου».

Παράλληλα τονίζει πως «δεν θα προχωρήσω σε περαιτέρω πολιτικές αναλύσεις, έχουν ήδη γραφτεί και ειπωθεί πολλά. Άλλωστε, κάποιοι και κάποιες, γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας και δεν χρειάζεται να χαλάσουμε τις προσωπικές μας σχέσεις».