Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Ο βουλευτής Μαντάς της ΝΔ έχει άνω των 600.000 ευρώ ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο

«Θα αποπέμψει τον στρατηγικό κακοπληρωτή βουλευτή του ο κ. Μητσοτάκης ή θα συνεχίζει να τον καλύπτει;», ρωτά η αξιωματική αντιπολίτευση

Ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο άνω των 600.000 ευρώ έχει o βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Περικλής Μαντάς, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Την ώρα που πολίτες και επιχειρήσεις βουλιάζουν σε αισχροκέρδεια και χρέη, τους κατάσχονται μισθοί και συντάξεις για οφειλές μερικών ευρώ και απειλούνται με πλειστηριασμούς και εξώσεις από τον πτωχευτικό νόμο του κ. Μητσοτάκη, ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ, Περικλής Μαντάς, έχει καταφέρει το ακατόρθωτο: Έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο άνω των 600.000 ευρώ, αλλά δεν τον ενοχλεί κανείς», επισημαίνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Παράλληλα τόνιζει ότι «πέρα από τα χρέη στο Δημόσιο, έχει δανεικά και αγύριστα σε τράπεζες σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ, όπως προκύπτει από το πόθεν έσχες του».

Καταληκτικά επισημαίνει πως «για τον βουλευτή του κ. Μητσοτάκη Περικλή Μαντά φέσια στην υγειά των κορόιδων, για τους πολίτες πλειστηριασμοί και κατασχέσεις. Το ερώτημα λοιπόν είναι απλό: Θα αποπέμψει τον στρατηγικό κακοπληρωτή βουλευτή του ο κ. Μητσοτάκης ή θα συνεχίζει να τον καλύπτει;».

Σημειώνεται ότι ανάλογη καταγγελία για τον Περικλή Μαντά είχε κάνει και ο τομέας Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσω ανάρτησης του βουλευτή Παύλου Πολάκη.