Skip to main content

Συγκινημένοι από τα μηνύματα υποστήριξης η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ

Στο πλευρό της Κέιτ Μίντλετον η Βρετανία

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ και ο σύζυγός της, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Ουίλιαμ, είναι «πάρα πολύ συγκινημένοι» από τα μηνύματα υποστήριξης που έχουν λάβει αφότου η ίδια αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο, δήλωσε χθες Σάββατο εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον.

«Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα είναι πάρα πολύ συγκινημένοι από τα ευγενικά μηνύματα του κόσμου στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε όλη την Κοινοπολιτεία και σε όλον τον κόσμο, σε σχέση με το μήνυμα της Αυτής Βασιλικής Υψηλότητας», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Είναι εξαιρετικά συγκινημένοι από τη ζεστασιά και την υποστήριξη του κόσμου και είναι ευγνώμονες για την κατανόηση του αιτήματός τους για σεβασμό της ιδιωτικότητας αυτήν την περίοδο».

Η ίδια η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας έκανε γνωστό ότι πάσχει από καρκίνο με ένα μαγνητοσκοπημένο βίντεο που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά από εβδομάδες γεμάτες με φήμες και θεωρίες συνωμοσίας για την κατάσταση της υγείας της.

Στο μήνυμα, αποκάλυψε ότι η διάγνωση αποτέλεσε «τεράστιο σοκ» και ότι εκείνη και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έκαναν τα πάντα προκειμένου να το διαχειριστούν ιδιωτικά, για το καλό της οικογένειάς τους.

«Ήταν ένα απίστευτα δύσκολο δίμηνο για όλη την οικογένειά μας, αλλά είχα μια φανταστική ιατρική ομάδα που με φρόντισε εξαιρετικά, για την οποία είμαι ευγνώμων» περιέγραψε αρχικά.

«Τον Ιανουάριο υποβλήθηκα σε σοβαρή εγχείρηση στην κοιλιά στο Λονδίνο και τότε θεωρήθηκε ότι η κατάστασή μου δεν ήταν καρκινική.

Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής. Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα μου συνέστησε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία, και τώρα βρίσκομαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας» συνέχισε.

Αναφέρθηκε στον σύζυγό της ως «μεγάλη πηγή παρηγοριάς και καθησυχασμού», προσθέτοντας: «Φυσικά, όλο αυτό ήταν ένα τεράστιο σοκ. Έτσι, ο Γουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το αντιμετωπίσουμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά, με σκοπό το καλό της οικογένειάς μας».

Το βίντεο με την Κέιτ γυρίστηκε στο Ουίνδσορ την Τετάρτη, σύμφωνα με το παλάτι του Κένσινγκτον.

Στο πλευρό της Κέιτ Μίντλετον η Βρετανία

Η Βρετανία ενώθηκε για να υποστηρίξει την Πριγκίπισσα της Ουαλίας αφού αποκάλυψε με γενναιότητα ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο λέγοντάς της: «Είμαστε όλοι πίσω σου».

Διασημότητες, social media influencers, δημοσιογράφοι και μέλη του κοινού - συμπεριλαμβανομένων πολλών έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον και το Κάστρο του Γουίνδσορ, πρόσφεραν υποστηρικτικά μηνύματα αφού η Κέιτ ανακοίνωσε τη διάγνωσή της με καρκίνο.

Ένα κοινό μήνυμα των αφιερωμάτων ήταν ο ενθαρρυντικός χαιρετισμός: «Το έχεις», ενώ θαυμαστές ξέσπασαν σε κλάματα χθες το βράδυ καθώς έμαθαν τα άσχημα νέα.

Κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από τις βασιλικές κατοικίες, άφησε λουλούδια και σημειώματα ενώ τα τοπικά καταστήματα κρέμασαν τη βρετανική σημαία τους δρόμους.