Skip to main content

Ο λόγος που η Κέιτ Μίντλετον καθυστέρησε να ανακοινώσει ότι πάσχει από καρκίνο

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, έβαλε τέλος στις εικασίες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την απουσία της από τα φώτα της δημοσιότητας με τη θλιβερή είδηση της διάγνωσης καρκίνου

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, έβαλε τέλος στις εικασίες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την απουσία της από τα φώτα της δημοσιότητας με τη θλιβερή είδηση της διάγνωσης καρκίνου.

Η Κέιτ Μίντλετον, η οποία δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως από τα Χριστούγεννα, χαρακτήρισε τη διάγνωση ως τεράστιο σοκ και ζήτησε να μείνει μόνη της για όσο διάστημα ολοκληρώνει τη θεραπεία της.

Ο λόγος που καθυστέρησε η ανακοίνωση

Ενώ υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία από τον Ιανουάριο μετά την εγχείρηση στην κοιλιά της, η δημόσια δήλωσή της δόθηκε στη δημοσιότητα μετά από δύο μήνες και τα μικρά παιδιά της ίσως να είναι ο λόγος της καθυστέρησης.

Στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά της, η Κέιτ αποκάλυψε ότι εκείνη και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ, ήθελαν να διαχειριστούν την είδηση ιδιωτικά για το καλό της οικογένειάς τους.

Η χρονική στιγμή της ανακοίνωσης συμπίπτει με τις σχολικές διακοπές του πρίγκιπα George, 10 ετών, της πριγκίπισσας Charlotte, 8 ετών, και του πρίγκιπα Louis, 5 ετών - κρατώντας τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όταν μοιράστηκαν τα νέα.

«Μας πήρε χρόνο να εξηγήσουμε τα πάντα στον George, τη Charlotte και τον Louis με τρόπο που να είναι κατάλληλος για αυτούς και να τους καθησυχάσουμε ότι θα είμαι εντάξει. Όπως τους έχω πει- είμαι καλά και γίνομαι πιο δυνατή κάθε μέρα εστιάζοντας στα πράγματα που θα με βοηθήσουν να θεραπευτώ- στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μου», είπε η Κέιτ.

Η Κέιτ, η οποία δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως από την ημέρα των Χριστουγέννων, χαρακτήρισε τις διαγνώσεις ως τεράστιο σοκ και ζήτησε να μείνει μόνη της όσο ολοκληρώνει την προληπτική χημειοθεραπεία της.

«Ελπίζουμε ότι θα καταλάβετε ότι, ως οικογένεια, χρειαζόμαστε τώρα λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα, ενώ ολοκληρώνω τη θεραπεία μου», δήλωσε.