Skip to main content

Στα ύψη ο υδράργυρος - Τους 38 βαθμούς θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη

Τοπικές νεφώσεις προβλέπεται να σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην πόλη - Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 38 βαθμούς Κελσίου

Στα ύψη σκαρφαλώνει και σήμερα ο υδράργυρος σε όλη τη χώρα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, κυρίως στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά.

Ο καιρός αναμένεται να είναι γενικά αίθριος ενώ υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα δυτικά και βόρεια ορεινά το απόγευμα. 

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός αναμένεται επίσης να είναι αίθριος. Τοπικές νεφώσεις προβλέπεται να σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Οι ίδιες προβλέψεις ισχύουν και για τις υπόλοιπες περιοχές της Μακεδονίας και τη Θράκη όπου ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αλλά και πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 38 και κατά τόπους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου.