Skip to main content

Συγκέντρωση με σύνθημα «Μένουμε Ευρώπη» και στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα

Συγκέντρωση υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ και την Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα στις 19:30, στον Λευκό Πύργο.

Συγκέντρωση υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ και την Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα στις 19:30, στον Λευκό Πύργο, μετά τη μεγάλη συμμετοχή που είχε η αντίστοιχη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος (εδώ).

Το σχετικό κάλεσμα απευθύνεται μέσω του Facebook και αναφέρει σχετικά:

«Τη Δευτέρα στις 19:30 και η Θεσσαλονίκη διαδηλώνει για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη. Την ώρα που θα διεξάγεται η πιο κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής της νεότερης ιστορίας μας οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης θα δώσουν το παρόν με ένα και μόνο στόχο.

»Η Ελλάδα πρέπει να μείνει στην Ευρώπη. Ένα GRexit θα εξέλιχθει γρήγορα σε κοινωνικό και οικονομικό εφιάλτη.

»Η συγκέντρωση οργανώνεται διαδικτυακά και καλούμε όλους τους πολίτες που θέλουν την χώρα μας στην Ευρώπη να είναι εκεί.

»Η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη!

»Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τις φωνές μας υπέρ της παραμονής της χώρας μας στο Ευρώ, υπέρ της παραμονής της χώρας μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

»Επιλέγουμε την Ευρώπη του πλουραλισμού, την Ευρώπη του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της προόδου.

»Στέλνουμε ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση.

»Οι στιγμές είναι κρίσιμες δεν γίνεται να παραμείνουμε βωβοί θεατές.

»Γεννηθήκαμε στην Ευρώπη και θα παραμείνουμε στην Ευρώπη.Σας περιμένουμε όλους σε μια ειρηνική,διαφορετική πορεία από όσες έχουμε συνηθίσει».