Skip to main content

Η Θεσσαλονίκη φωνάζει σήμερα δυνατά «Μένουμε Ευρώπη»

Συγκέντρωση υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση διοργανώνεται στις 19:30 στον Λευκό Πύργο.

Νέα συγκέντρωση υπέρ της παραμονής της χώρας μας στο ευρώ και την Ευρώπη διοργανώνεται στις 19:30 την Πέμπτη, στη Θεσσαλονίκη.

Μέσω του Facebook, οι διοργανωτές της εκδήλωσης καλούν τους πολίτες της Θεσσαλονίκης, ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στο δημοψήφισμα της περασμένης Κυριακής να δώσουν το βροντερό παρών στις 19:30 στην πλατεία του Λευκού Πύργου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Φίλες και φίλοι φτάσαμε στο τέρμα.
Η πατρίδα μας βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και η παραμονή της στην Ευρώπη κρίνεται τελεσίδικα την Κυριακή. Οι στιγμές είναι κρισιμότατες και οι ευθύνες όλων μας απέναντι στην ιστορία τεράστιες. Δεν έχουμε δικαίωμα να επιτρέψουμε να χαθεί η μεγαλύτερη κατάκτηση από το τέλος της χαμένης δεκαετίας των πολέμων. Δεν έχουμε δικαίωμα να επιστρέψουμε στο παρελθόν που θέλουν κάποιοι με δόλιους τρόπους να μας επιβάλλουν.
Απαιτούμε να τηρηθούν όλες οι υποσχέσεις της κυβέρνησης για άμεση και δίκαιη συμφωνία, που δεν θα πλήττει τους ασθενέστερους και θα ξαναβάλει μπροστά την παραγωγική μηχανή της χώρας, που τώρα αιμορραγεί.
Ο χρόνος που χάθηκε μας κόστισε ήδη πολλά.
Καλούμε όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στο δημοψήφισμα της περασμένης Κυριακής να δώσουν το βροντερό παρών την Πέμπτη στις 7:30 στον Λευκό Πύργο. Μένουμε Ευρώπη και δεν το διαπραγματευόμαστε.
Ελλάδα Ευρώπη Δημοκρατία.