Skip to main content

Σε καταγγελία σύμβασης προχώρησε ο Ντέβιν Μαρμπλ-Τελειώνει από τον Άρη

Ο Αμερικανός δεν ήθελε να μείνει στην ομάδα και πάτησε πάνω στο χρηματικό πρόστιμο που επέβαλλε η ΚΑΕ τον Οκτώβριο, το οποίο και δεν αποδέχεται

Σε καταγγελία του συμβολαίου του με τον Άρη προχώρησε σήμερα ο Ντέβιν Μαρμπλ με την αιτιολογία ότι είναι απλήρωτος κάτι που δεν επιβεβαιώνει η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ. Ο Αμερικανός δεν ήθελε να μείνει στην ομάδα και «πάτησε» πάνω στο χρηματικό πρόστιμο που επέβαλλε η ΚΑΕ τον Οκτώβριο (μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ), το οποίο δεν αποδέχεται.

Ο Μαρμπλ επί της ουσίας από σήμερα είναι εκτός ομάδας με δική του επιθυμία. Η καταγγελία της σύμβασης με τον Άρη οδηγεί την υπόθεση στα άκρα, διότι όλα δείχνουν ότι αυτή θα πάει στην FIBA. Είχαν ξεκινήσει οι επαφές για λύση μέσα από διαπραγματεύσεις, αλλά προφανώς και δεν κατέληξαν πουθενά.

Σύμφωνα με το Pressaris, ο παίκτης ήθελε να επιστρέψει στην οικογένειά του στην Αμερική για να κάνει Χριστούγεννα και «πάτησε» στο ότι δεν αποδέχεται νομικά το επιβληθέν χρηματικό πρόστιμο, θεωρώντας πως είναι δύο μήνες απλήρωτος. Μάλιστα δεν ήταν καν σήμερα στην επίσκεψη όλης της ομάδας στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, απόδειξη του ότι θεωρεί ο ίδιος τον εαυτό του εκτός Άρη.