Skip to main content

Καθάρισε από ban η ΚΑΕ Άρης - Διακανονίστηκε η οφειλή στον Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς

Η υπόθεση Βλάντιμιρ Ντραγκίτεβιτς ήταν ο τελευταίος μεγάλος βραχνάς του παρελθόντος

Σε συμφωνία για διακανονισμό οφειλής που υφίσταται στο πρόσωπό του, από τη θητεία που είχε στην ομάδα τη διετία 2019-2021, κατέληξαν σήμερα οι διοικούντες την ΚΑΕ Άρης με τον Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς.

Η δρομολόγηση της διευθέτησης του χρέους προς τον 37χρονο Μαυροβούνιο, σε συνδυασμό με οικονομική τακτοποίηση που υπήρξε, εσχάτως, και σε εκπροσώπους του Άντονι Κάουαν, καθιστούν τους «κιτρινόμαυρους», λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο, απαλλαγμένους από τα ban που τους επέβαλλε η FIBA για οφειλές τους.

Η υπόθεση Βλάντιμιρ Ντραγκίτεβιτς ήταν ο τελευταίος μεγάλος «βραχνάς» του παρελθόντος προς «τρίτους» για την ΚΑΕ Άρης, ο οποίος αφορούσε εξαψήφιο ποσό οφειλής.

Το τελευταίο διάστημα, υπενθυμίζεται, οι Θεσσαλονικείς εξόφλησαν χρέη και προς τους Βλάντο Γιάνκοβιτς, Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, Δημήτρη Πρίφτη, Βασίλη Ξανθόπουλο, διευθετώντας, συνολικά την τελευταία διετία, δεκάδες υποθέσεις, σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και ύψους μέχρι 200.000 ευρώ.

Χρέη προς «τρίτους» υπάρχουν ακόμη για την ΚΑΕ Άρης, υποθέσεις «Λίγες, οι οποίες είναι διαχειρίσιμες», όπως αναφέρεται, χαρακτηριστικά, από τους ιθύνοντές της.