Skip to main content

Σβίγκου για περί διαγραφής Τεμπονέρα: Δεν έχει συζητηθεί τίποτα τέτοιο

«Γράφονται τέρατα για διάφορους στον ΣΥΡΙΖΑ», τόνιζε η γραμματέας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Για τον θόρυβο που έχει προκληθεί γύρω από την σημερινή πολιτική εκδήλωση που έχει διοργανώσει ο Διονύσης Τεμπονέρας με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη και την Έφη Αχτσιόγλου μίλησε η Ράνια Σβίγκου στον ΣΚΑΪ.

Η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «όσον αφορά το ερώτημα που θέτουν οι διοργανωτές για το ποιος θα κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη για εμάς η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Ένας ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ που έχει πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη αυτό είναι το μήνυμα που θα βγει στο συνέδριο μας, ένας ισχυρός, δυνατός ανανεωμένος ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ».

Για τις φήμες περί διαγραφής Τεμπονέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ

Απαντώντας στην ερώτηση σχετικά με το αν ισχύουν οι φήμες πως τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν σκέψεις στην Κουμουνδούρου για διαγραφή του Διονύση Τεμπονέρα η κα Σβίγκου είπε: «Δεν έχει συζητηθεί τίποτα τέτοιο και σας λέω πως γράφονται 'τέρατα' για διάφορους στον ΣΥΡΙΖΑ».

Για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Αναφερόμενη τέλος στις προσυνεδριακές διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη πριν το Συνέδριο του κόμματος που είναι σε δέκα ημέρες είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια προσυνεδριακή διαδικασία γιατί την επόμενη εβδομάδα είναι το Συνέδριο μας. Και μέχρι τότε θα έχουν γίνει περισσότερες από 600 εκδηλώσεις και προσυνεδριακές συνελεύσεις σε όλη την Ελλάδα. Άρα είμαστε σε ένα φουλ προσυνεδριακό κλίμα ένα κλίμα συσπείρωσης και ενότητας οπότε για εμάς δεν είναι προφανώς πρώτη είδηση μια εκδήλωση».