Skip to main content

Πού θα φάμε τα καλύτερα μαμαδίστικα φαγητά στη Θεσσαλονίκη

Νοστιμιές βγαλμένες από όνειρο και θεϊκές μυρωδιές σε πέντε φιλόξενα σημεία της Θεσσαλονίκης που σερβίρουν σπιτικό φαγητό!

Όσα gourmet εστιατόρια και αν επισκεφτούμε, όσα ιδιαίτερα πιάτα και αν δοκιμάσουμε, δεν υπάρχει τίποτα που να γεμίζει καλύτερα το στομάχι αλλά και την καρδιά μας από το σπιτικό φαγητό!

Η μαγειρική είναι τέχνη και όσοι καταφέρνουν να φτιάχνουν νοστιμιές για τους αγαπημένους ανθρώπους αξίζουν τον θαυμασμό μας. Υπάρχουν ωστόσο ημέρες που λόγω φόρτου εργασίας ή ακόμα και… βαρεμάρας, δεν προλαβαίνουμε να μαγειρέψουμε. Αυτό δεν σημαίνει πως η μόνη λύση είναι το fast food καθώς στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν πάρα πολλά μαγαζιά με σπιτικό φαγητό που θα μας κρατήσει χορτάτους και απόλυτα ικανοποιημένους.

Έτσι είτε θέλουμε να τσιμπήσουμε κάτι στο διάλειμμα από τη δουλειά είτε πρέπει να στρώσουμε τραπέζι για την οικογένειά μας και δεν έχουμε προλάβει να φτιάξουμε κάτι, τα μαγειρεία της πόλης υπόσχονται να σώσουν την κατάσταση προσφέροντάς μας λαχταριστά πιάτα με τα πιο αγνά υλικά, λες και είναι από τα χεράκια της μαμάς μας!

Η Vwoman.gr σάς προτείνει πέντε μαγικά spots στη Θεσσαλονίκη με τις πιο έντονες μυρωδιές και τις πιο ονειρικές γεύσεις, βγαλμένες μόλις από το ταψί!

Διαβάστε τις προτάσεις στη Vwoman.gr