Skip to main content

Πειθαρχικά θα κινηθεί το Ιπποκράτειο για τον 38χρονο γιατρό

Ο 38χρονος γιατρός εργαζόταν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης από το 2014, με σύμβαση εργασίας ως ειδικευόμενος.

Το φάκελο από τις εισαγγελικές αρχές για την υπόθεση δολοφονίας της 36χρονης από τον νεαρό ειδικευόμενο αγγειοχειρουργό αναμένει το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, προκειμένου να προχωρήσει τις πειθαρχικές διαδικασίες.

Ήδη, για την υπόθεση, που συντάραξε από χθες το βράδυ κυρίως τον ιατρικό κόσμο, βρίσκονται εδώ και ημέρες στο νοσηλευτικό ίδρυμα άντρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και λαμβάνουν καταθέσεις.

Ο γιατρός πραγματοποιεί την ειδικότητά του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο από το 2014 και αναμενόταν το επόμενο διάστημα να την ολοκληρώσει.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του νοσοκομείου, τη στιγμή που ποινικά εξετάζεται πλέον η υπόθεση, δεν γίνεται να ξεκινήσει Ένορκη Διοικητική Εξέταση στο ίδρυμα για τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος αγγειοχειρουργός πήρε σήμερα προθεσμία από την α΄ τακτική ανακρίτρια για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα. 

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του κατηγορούμενου Έλσα Βλάχου, ο 38χρονος αρνείται ότι διέπραξε το έγκλημα και ότι είχε ερωτικές σχέσεις με τη 36χρονη. Υποστηρίζει ότι είχε φιλική σχέση την νεαρή γυναίκα, την είχε πελάτισσα, ενώ παράλληλα είχε συνομιλία μαζί της μέσω Facebook.