Skip to main content

Αρνείται ότι δολοφόνησε την 36χρονη ο γιατρός του Ιπποκρατείου

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του κατηγορούμενου Έλσα Βλάχου, ο 38χρονος αρνείται ότι διέπραξε το έγκλημα και ότι είχε ερωτικές σχέσεις με τη 36χρονη.

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, ζήτησε και πήρε ο 38χρονος αγγειοχειρουργός, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης, μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Σήμερα ο 38χρονος γιατρός οδηγήθηκε στην α΄ τακτική ανακρίτρια, αφού χθες μεταφέρθηκε από την Αθήνα όπου συνελήφθη, στην Θεσσαλονίκη για να παρουσιαστεί στις δικαστικές αρχές.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του κατηγορούμενου Έλσα Βλάχου, ο 38χρονος αρνείται ότι διέπραξε το έγκλημα και ότι είχε ερωτικές σχέσεις με τη 36χρονη. Υποστηρίζει ότι είχε φιλική σχέση την νεαρή γυναίκα, την είχε πελάτισσα, ενώ παράλληλα είχε συνομιλία μαζί της μέσω Facebook.

Ο 38χρονος ισχυρίζεται ότι είχε ραντεβού με την 36χρονη για επέμβαση φλεβίτη στις 26 Απριλίου, αλλά η ίδια δεν προσήλθε και δεν έγινε η συνάντηση.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι κάτοικος Αθηνών και κάνει την ειδικότητα του ως αγγειοχειρουργός στο Ιπποκράτειο αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και περιύβριση νεκρού.

 



Η 36χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, από τη Γεωργία ήταν αγνοούμενη από τις 25 Απριλίου. Χθες εντοπίστηκε νεκρή σε προχωρημένη σήψη σε απόκρημνη περιοχή, στο Παλιούρι Χαλκιδικής. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, εξαιτίας της προχωρημένης σήψης δεν είναι δυνατόν να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου ούτε να εντοπιστούν ίχνη βιασμού. Οι πρώτες τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι είχε χορηγηθεί στην 36χρονη αναισθητικό φάρμακο, ωστόσο θα ακολουθήσουν πιο ενδελεχείς εξετάσεις για να εξακριβωθεί ο χρόνος χορήγησης του αναισθητικού.

Οι κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου κατέγραψαν ύποπτες κινήσεις του γιατρού στον περιβάλλοντα χώρο του ιδρύματος, ενώ η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών φέρεται πως έδωσε το γεωγραφικό στίγμα των κινήσεων στην ευρύτερη περιοχή όπου εντοπίστηκε το πτώμα.