Skip to main content

Παπακυριάκης υπέρ Λάσκαρη: Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος

O αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης καυτηρίασε τις κριτικές που στοχοποιούν τον σύλλογο αλλά και τον ισχυρό άνδρα του Αυτοκράτορα

Στο πλευρό του Νίκου Λάσκαρη τάσσεται ο Δημήτρης Παπακυριάκης αναφορικά με τις κριτικές για τα τελευταία τεκταινόμενα στην ΚΑΕ Άρης.

Ο αντιπρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ με ανάρτησή του στο Facebook καυτηριάζει τις κριτικές που στοχοποιούν τον σύλλογο αλλά και τον ισχυρό άνδρα του Αυτοκράτορα υπογραμμίζοντας ότι «γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος».

Συγκεκριμένα η ανάρτηση αναφέρει:

«Διαβάζω τον τελευταίο καιρό διάφορες κριτικές με βάση τα τελευταία τεκταινόμενα... Διαβάζω δε και κριτικές από διάφορους πρώην, τους οποίους πάντα αντιμετώπιζα με τον δέοντα σεβασμό, γιατί πίστευα ότι όλοι όσοι εμπλέκονται με τα αθλητικά κοινά και δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη μόνο όταν κάνει κρύο είναι ήρωες.. Η λογική όμως του ότι εγώ ήμουν είμαι και θα είμαι πάντα καλύτερος από τον επόμενο, προσωπικά με ξενίζει και μου δημιουργεί αλγεινές εντυπώσεις.. Για μας το μότο είναι ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο..κι ότι γελάει καλά όποιος γελάει τελευταίος για να μην πω κάτι άλλο... ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ!!!».