Skip to main content

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης κοντά στα παιδιά του χωριού SOS Πλαγιαρίου

Οι οδοντίατροι της Θεσσαλονίκης αναλαμβάνουν την κάλυψη της οδοντιατρικής φροντίδας όλων των παιδιών του Παιδικού Χωριού.

Την κάλυψη της οδοντιατρικής φροντίδας όλων των παιδιών του Παιδικού Χωριού SOS Πλαγιαρίου για όσο χρονικό διάστημα φιλοξενούνται εκεί αποφάσισε ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

«Αποτελεί μία δράση που θα αγκαλιάσουν με θέρμη οι οδοντίατροι της Θεσσαλονίκης! Την Κυριακή 27/02/2022 είχαμε την ευκαιρία και την χαρά να επισημοποιήσουμε αυτήν τη δράση με επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΔΣ στο Παιδικό Χωριό SOS. Η επίσκεψη συνοδεύτηκε με δωρεά ειδών μέτρων ατομικής προστασίας (μάσκες FFP2, αντισηπτικά) και είδη στοματικής υγιεινής (οδοντόκρεμες και οδοντόβουρτσες). Επίσης, ενόψει του τριωδίου, διοργανώσαμε, ένα αποκριάτικο πάρτυ το οποίο χαρήκαν μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά. Η συγκίνηση όλων μας ήταν φανερή», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Σκοπός της δράσης η προσφορά αυτή να γίνει παράδειγμα και για άλλους φορείς ώστε να συνδράμουν κι αυτοί όποτε και όπου χρειαστεί», καταλήγει η ανακοίνωση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.