Skip to main content

Ντάλιτς: Θα πάμε στην Αθήνα σαν να έληξε 0-0 το πρώτο παιχνίδι

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της «χρβάτσκα» εξήρε το παιχνίδι των παικτών του ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο «Μάξιμιρ»

Το παιχνίδι των παικτών της Εθνικής Κροατίας εξήρε ο Ζλάτκο Ντάλιτς μετά τη νίκη κόντρα στην Ελλάδα ζητώντας από αυτούς ιδιαίτερο προσοχή στον αγώνα της Αθήνας την Κυριακή ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τους φιλάθλους των «βατρένι» που βρέθηκαν στο «Μάξιμιρ».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής της «χρβάτσκα»:

«Νομίζω ότι ήταν ένα θαυμάσιο παιχνίδι. Χάρις στους οπαδούς μας που γέμισαν το γήπεδο παίξαμε σαν να ήμασταν 12. Αλλά όπως είπα και πριν το σημερινό ματς αυτό είναι μόνο το πρώτο μέρος και δεν πρέπει να είμαστε χαλαροί στην Αθήνα. Θα πάμε εκεί σαν έχουμε σήμερα 0-0 σκορ», ανέφερε και συνέχισε:

«Οι παίκτες ματς είναι υψηλού επιπέδου και δεν χρειάζονται πολλά. Απλώς να τους μιλήσεις λίγο και να τους βάλεις στη σωστή θέση. Θα ήταν ρίσκο αν βάζαμε τον Μάντζουκιτς, ήθελε πολύ να παίξει, δεν θέλουμε να ρισκάρουμε να τον χάσουμε.

Είχαμε ένα – δύο προβλήματα αμυντικά. Ευτυχώς ο Σούμπα (Σούμπασιτς) ήταν πολύ καλός ειδικά στα τελευταία λεπτά. Θα ήταν κρίμα να είχαμε δεχθεί ένα γκολ στο σημείο αυτό.

Από τώρα σκεφτόμαστε την Αθήνα. Για εμένα όμως το παιχνίδι σήμερα δεν έληξε 4-1 αλλά 0-0», κατέληξε.