Skip to main content

Νέα αεροπορική σύνδεση Θεσσαλονίκης - Μάλτας από τη Universal Air

Η μαλτέζικη εταιρεία θα πραγματοποιεί τακτικές πτήσεις και πτήσεις τσάρτερ ανάμεσα στη Μάλτα και τη Θεσσαλονίκη

Μια νέα αεροπορική εταιρεία θα κάνει την εμφάνιση της στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τη σελίδα Όμορφα Ταξίδια, πρόκειται για την μαλτέζικη Universal Air η οποία θα πραγματοποιεί τακτικές πτήσεις ανάμεσα στη Μάλτα και τη Θεσσαλονίκη, καθώς και πτήσεις τσάρτερ.

Η πρώτη πτήση θα πραγματοποιηθεί  το εορταστικό τετραήμερο της 25ης Μαρτίου ( 22-25/03) και  θα επαναληφθεί το Πάσχα (03-06 Μαΐου). Το καλοκαίρι θα πραγματοποιεί δύο πτήσεις την εβδομάδα από τα μέσα Ιουλίου.

Το νέο δρομολόγιο θα κάνει πιο εύκολη την πρόσβαση των Βορειοελλαδιτών στη Μάλτα αλλά και τον Μαλτέζων στη Βόρεια Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές.

Τη μαλτέζικη εταιρεία αντιπροσωπεύει στη Θεσσαλονίκη το τουριστικό γραφείο Silver Holidays του Στέφανου Χατζημανώλη, που εδώ και τρεις δεκαετίες ειδικεύεται στην οργάνωση ταξιδιών για τη Μάλτα. Όπως είπε ο κ. Χατζημανώλης: «Στηρίζουμε κάθε προσπάθεια ανάπτυξης της συνδεσιμότητας της Θεσσαλονίκης με νέες εταιρίες  Αυτό είναι επωφελές τόσο για τα ασφαλή και περισσότερο συχνά δρομολόγια για τους  Βορειοελλαδίτες όσο και για τους ξένους επισκέπτες μας! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ τους στενούς συνεργάτες μας στη Μάλτα που παράλληλα με την πολυετή ναύλωση αεροσκαφών της Air Malta μας δίνουν την ευκαιρία να εκπροσωπήσουμε μια ακόμη εταιρεία εγγεγραμμένη στο νηολόγιο της Μάλτας.»

Πριν μερικές μέρες η Universal Air παρέλαβε το πρώτο από τα τέσσερα νεότευκτα αεροσκάφη Dash 8 -400 που θα ενταχθούν στον στόλο της το προσεχές διάστημα. Η Θεσσαλονίκη δεν είναι ο πρώτος προορισμός τη Universal Air στην Ελλάδα καθώς τα δυο τελευταία καλοκαίρια πετά και προς την Κέρκυρα.