Skip to main content

Μεσολόγγι: Με ειδικό σκύλο ανίχνευσης ανθρώπινων υπολειμμάτων οι έρευνες για τον 31χρονο Μπάμπη

Ο εκπαιδευτής και ο σκύλος του προσελήφθησαν, αφού η αστυνομία έχει εξαντλήσει όλα τα διαθέσιμα μέσα για τις έρευνες

Συνεχίζονται οι έρευνες στο Μεσολόγγι για την ανεύρεση του 31χρονου αγνοούμενου Μπάμπη και πλέον εχει προσληφθεί ορκωτός εκπαιδευτής με ειδικό σκύλο ανίχνευσης ανθρώπινων υπολειμμάτων, που είναι και ο μοναδικός στην Ελλάδα.

Τις έρευνες, σύμφωνα με την ΕΡΤ, παρακολουθεί ο Αστυνομικός Δ/ντης  Αιτωλίας, Απόστολος Καπνιάρης, ο οποίος έχει εξαντλήσει όλα τα διαθέσιμα μέσα για τον σκοπό αυτό.

Image

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών βρίσκεται κυρίως ο 50χρονος κρεωπόλης μετά την εξαφάνιση του 31χρονου το βράδυ της Πέμπτης 4 Ιανουαρίου, καθώς όπως όλα δείχνουν ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό τον 31χρονο και θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές εξετάζουν την εμπλοκή επιπλέον 4 ατόμων – 2 ανδρών και 2 γυναικών – τα οποία έχουν προσαχθεί.

Είναι χαρακτηριστικό από την πλευρά των αστυνομικών αρχών ότι δεν υπάρχουν διαρροές, σχετικά με τα νέα πρόσωπα καθώς, κατά το ρεπορτάζ, η δικογραφία είναι τεράστια και οι αρμόδιοι «ξεσκονίζουν» όλα τα στοιχεία ώστε να δοθεί απάντηση.

Πηγή/φωτογραφίες: ΕΡΤ